« Tillbaka

Support

På den här sidan hittar du svar på de vanligaste frågorna från Jobbsafaris användare och kunder.

Support för företag

Företag

Klicka på frågan så visas svaret

Hur får jag inloggningsuppgifter till företagssystemet på Jobbsafari?

Om företaget redan är kund på Jobbsafari kan du enkelt kontakta oss genom att exempelvis skriva till salj@jobbsafari.se. Vi återkommer till dig via e-post.

Jag har fått en ny e-postadress. Hur ändrar jag mina inloggningsuppgifter på Jobbsafari?

Du kan korrigera e-postadressen och andra basuppgifter genom att öppna "Din kundsida". Klicka på länken i menyn under "Företag". Klicka på länken under Användarprofil på "Din kundsida". Därefter väljer du "Ändra e-post adress". Du kan även gå direkt till "Ändra e-post adress"-sidan genom att trycka här.

Övriga frågor

Skriv till support@jobbsafari.se, om du inte hittade svaret på din fråga ovan.

Tillbaka till förstasidan för support

Cookies på Jobbsafari

För att göra Jobbsafari bättre samlar vi in information från dig som besöker oss med hjälp av cookies. Cookies placeras av Jobbsafari och våra samarbetspartner. Läs mer här om hur vi använder cookies och hur du kan hantera cookies.