Jobbsafari är en del avschibsted logo

Yrkeslärare inom Mät- Reglerteknik och Programmering

Yrkeslärare inom Mät- Reglerteknik och Programmering

Etec Teknikutbildning AB · Oskarshamn · Ansök senast 30 maj (29 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Lärartjänst i din ansökan

Vill du ha ett meningsfullt jobb och bidra till en bättre framtid? Just nu växer efterfrågan på våra tjänster. Vi söker därför dig som en bred kunskap inom El och Automation och har arbetat i branschen i några år eller är lärare inom karaktärsämnen på el och energiprogrammet inom dessa kurser. Du kommer att jobba i ett team av yrkeslärare som utbildar våra 84 gymnasieelever från årskurs 1-3 på gymnasieskolan. Ditt huvudområde kommer vara att ta hand om och utbilda våra vuxenstuderande på vår nystartade utbildning Hållbar El och Automationstekniker inom Nationellt yrkesprogram. Alla kurser du kommer köra finns reda på vårt gymnasieprogram och du kan få bra stöttning från kollegor. En övergripande viktig sak är hur vi tillsammans synliggör hur utbildningen kan fylla sin funktion i att skapa en klimatsmart värld.

Har du läst Automationsingenjörsutbildningen hos oss är du som klippt och skuren för tjänsten. Är du intresserad av förnyelsebar energi och hållbarhet är det ytterligare en bonus (annars hjälper vi dig se nyttan av detta)

Vi har alltid som mål att våra elever skall lära sig lite mer än vad man gör på ett vanligt gymnasieprogram därför läser eleverna 2850 poäng under sin tid på Etec, de har dessutom20 veckors APL.

Alla elever får allmänbehörighet till högskolan.

På Etec bedriver vi regelbunden pedagogisk utbildning och vi värdesätter kunskaper inom formativ bedömning.

Vi lovar dig ett arbete som ger stimulans, gemenskap i ett trivsamt klimat på en liten skola med höga ambitioner och mycket trevliga och duktiga elever.

Etec utbildar framtidens el- och automationstekniker

Etec Teknikutbildning i Oskarshamn startades 2002 av el-, mekanik- och energiföretaget Elajos grundare Alf Josefsson med syftet att kunna utbilda och rekrytera personal med rätt teknisk kompetens till företaget. Samma år kom den första gymnasiala utbildningen inom elteknik och automation igång.

Med tiden kom sedan skolan att utvecklas och breddas med ökad inriktning mot näringslivet. Idag står Etec stadigt på tre ben, och när den här utbildningen inom Nationellt Yrkesprogram öppnar så har vi fyra ben, med den gymnasiala utbildningen El- och energiprogrammet, Yrkeshögskoleutbildning inom Automationsteknik samt Företagsutbildningar.

Nya ägare

2020 bytte skolan ägare då tre av skolans anställda förvärvade skolan. Ägare idag är skolans VD Ylva Alexandersson, IT chef och lärare Thomas Norström samt Rektor och lärare Björn Lekselius.

Modern utbildning för en bransch i utveckling

Hos oss på Etec finns en framtidstro och utveckling är ett viktigt ledord. På Etec får du som studerande en modern utbildning som är anpassad efter de behov som finns hos företag i branschen idag. Viktigt för oss är även att stimulera våra deltagare på våra utbildningar genom att stärka dem inom områden som kreativitet, samarbetsförmåga, digital kompetens, kommunikation och problemlösning.

Vi vill både ge de rätta kunskaperna i nuet och kompetens som gör deltagarna redo att möta en föränderlig framtid och en bransch i ständig utveckling.

Tillsammans stärker vi näringslivet

Ett bra samarbete med näringslivet har alltid varit ett fokus och på samtliga utbildningar finns en nära kontakt med företag från regionen. Tillsammans möter vi framtiden genom bra utbildning som ger de rätta tekniska kunskaperna.

Välkommen med din ansökan - du kommer inte att ångra dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Etec Teknikutbildning AB

Placering

Oskarshamn

Kontaktperson

Etec Teknikutbildning AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Lärartjänst i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons