Jobbsafari är en del avschibsted logo

Windowsintegratör till försvarsindustrin

Windowsintegratör till försvarsindustrin

Xamera · Stockholm · Ansök senast 28 maj (28 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om tjänsten:Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar b.la. arbete med integration, felsökning och konfigurering av nätverk. Det är en bred roll där du blir spindeln i nätet och hanterar/administrerarWindows-applikationer.Du får jobba i ett engagerat team med varierade åldrar och erfarenhet, där du får möjlighet att samla på dig bred kompetens.Denna roll passar dig som gillar att arbeta med spännande produkter, trivs i en problemlösande roll och söker en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter!

Vi söker dig som:För att lyckas i rollenär du högskole- eller civilingenjör inom relevantområde så som system, nätverk etc. Som person är du initiativtagande och lösningsorienterad med ett nyfiket tillvägagångsätt.Du har ett tekniskt intresse och vill gärna hålla dig uppdaterad kring de senaste teknikerna. Serdu spännande på flygteknik är det extra meriterande.För att trivas i rollen ser vi att du är kommunikativ och gillar att samarbeta med andra. Du är duktig på både engelska och svenska i såväl tal som skrift.

Om Saab:Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Praktisk information:Tjänsten tillsätts löpande och är på heltid med fast, marknadsmässig lön och startdatum enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Xamera

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Xamera AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons