Jobbsafari är en del avschibsted logo

Webbutvecklare till Pair

A-hub · Jönköping · Ansök senast 25 okt. (158 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du en erfaren webbutvecklare som vill få möjligheten att vara med och skapa ny funktionalitet och driva den tekniska utvecklingen i en framgångsrik och spännande scale-up? Vill du bli en del av ett familjärt team där prestigelöshet och samarbete är en självklarhet?

Pair grundades 2019 och genom deras webbapplikation hjälper de människor att hitta, boka och betala sina parkeringsplatser redan innan de sätter sig i bilen. De tillhandahåller även lösningar inom elbilsladdning. Nu stärker Pair upp sitt team och söker en erfaren webbutvecklare som vill vara med att bidra till bolagets fortsatta framgång!

OM ROLLEN

Som webbutvecklare på Pair är du delaktig i hela produktutvecklingskedjan och får vara med och utveckla framtidens IT-lösningar inom parkering och elbilsladdning. Du kommer vidareutveckla verksamhetens mjukvarulösningar och bidra till att ta företagets visioner till nästa nivå.

Du kommer att jobba tätt tillsammans med deras CTO/utvecklare samt övriga delar av organisationen. Du kommer få en ansvarsfull roll där du utöver utveckling även är med i beslut kring IT-lösningar utifrån vad kunder och användare efterfrågar.

Pair erbjuder en bred och kreativ roll, du kommer bland annat att:

  • Driva utvecklingen av Pairs mjukvarulösningar
  • Ansvara för teknisk design gällande Pairs system
  • Göra research och ta beslut gällande val av tekniker
  • Förvalta och nyutveckla företagets integrationslösningar
DIN BAKGRUND

Som sökande ser vi att du har mångårig arbetslivserfarenhet av webbutveckling där du är van att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och driva ditt eget arbete framåt. Du har med stor fördel goda kunskaper i PHP samt tillhörande ramverk såsom exempelvis Laravel. Det är även meriterande om du har kunskap/erfarenhet av Tailwind och Livewire, eller liknande ramverk. Vi ser gärna att du vill jobba över hela stacken, även om fokus kan vara mer på ena delen.

För rätt person är inte tidigare tech stack avgörande. Är du en erfaren utvecklare, exempelvis med kunskap inom Python och Django, som med en nyfikenhet vill applicera dina kunskaper hos Pair finns goda möjligheter för det också.

VEM ÄR DU?

För att passa i rollen tror vi att du är tekniskt nyfiken där du ständigt vill utveckla både dina egna kunskaper och bolagets lösningar. Du är ansvarstagande och självgående, samtidigt som du är en lagspelare som alltid sätter samarbete i första rummet. På Pair värdesätter vi kunskapsdelande samt att vi tillsammans, oavsett roll, bidrar till att vidareutveckla vårt erbjudande.

Vi värderar även affärssinne, detta då vi vill skapa lösningar som skapar faktiskt värde för våra kunder och slutanvändare. Det innebär att du är lyhörd och flexibel, samt en kreativ problemlösare.

PAIR ERBJUDER
  • Möjligheten att komma in i ett spännande scale-up där du tillsammans med dina kollegor skapar nya innovativa lösningar i en växande bransch.
  • En nyckelroll inom bolaget och där du får ta stort ansvar för att driva den tekniska utvecklingen av företagets mjukvarulösningar.
  • En bred och kreativ roll där du får vara delaktig i hela produktutvecklingskedjan, med stort fokus på nyutveckling och där du får vara med och identifiera och ta fram ny funktionalitet.
  • Goda karriärs- och utvecklingsmöjligheter inom bolaget både nationellt och internationellt.
  • En härlig företagskultur som kännetecknas av en familjär och prestigelös känsla där alla är med och bidrar till bolagets framgång.
  • En roll med bra lönevillkor och förmåner. På Pair erbjuds du ett generöst friskvårdsbidrag samt optionsprogram.
OM PAIR

Pair utvecklar lösningar för parkering och elbilsladdning. Deras mål är att genom optimering och automatisering göra livet enklare för sina användare – de som parkerar och laddar – men även de som arbetar närmast dem. Pairs kunder finns främst inom hotellbranschen och marknaden är främst Norden. Hos Pair får du utveckla bolagets lösningar ytterligare samt vara en del av kommande expansion till nya marknader.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT

Upplägg: Anställning direkt hos Pair. A-hub hjälper till med rekryteringsprocessen och vid eventuella frågor kontakta Sebastian Dejler på sebastian@a-hub.se

Placering: Tjänsten är placerad på Pairs kontor i centrala Jönköping. Du erbjuds flexibla arbetstider samt möjlighet att jobba hybrid

Start: I augusti eller enligt överenskommelse

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

A-hub

Placering

Jönköping

Kontaktperson

A Hub AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons