Jobbsafari är en del avschibsted logo

Webbhuset söker talangfulla programmerare

Webbhuset · Göteborg · Ansök senast 16 maj (19 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Om Rollen

På Webbhuset letar vi efter skickliga utvecklare som delar vår passion för teknik och mänsklig utveckling. Vår arbetsplats är mer än bara ett jobb; det är en plats där vi stödjer, inspirerar och växer tillsammans i en anda av teamgemenskap. Vi erbjuder dig en plats i ett agilt och korsfunktionellt team där du kan utforska din passion för modern JavaScript och funktionell programmering, särskilt inom Elm.


Vi erbjuder

  • Teamgemenskap: Vi är ett team som arbetar och växer tillsammans. Här är du en viktig del av vårt gemensamma mål.
  • Personlig och professionell utveckling: Med en dedikerad mentor och en årlig budget för din utveckling, stödjer vi dig i din karriärresa.
  • En innovativ arbetsplats: Vi värderar kreativitet och innovation och erbjuder dig möjligheten att arbeta med spännande projekt och moderna teknologier som Elm och Magento. Vi uppmuntrar till självständigt tänkande och kontinuerlig teknisk utveckling.


Vem söker vi?

  • Erfaren Frontendutvecklare: Med en stark grund i JavaScript, CSS och ett intresse för funktionell programmering. Elm-kunskap eller liknande ses som ett krav, då funktionell programmering ingår i vår stack.
  • Nyfikna och Drivna Individer: Du är en lagspelare som ständigt strävar efter att lära dig mer och dela din kunskap med teamet.
  • Kommunikativa problemlösare: Du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö och att tillsammans med teamet hitta innovativa lösningar på tekniska utmaningar.


Rekryteringsprocessen

  • Intervjuer: En chans för oss att lära känna dig och för dig att få en känsla av vår unika kultur och värderingar.
  • Tekniska Prover: Dina färdigheter testas genom logiska och grafiska utmaningar.
  • Personlighetsbedömning: Vi ser bortom din tekniska kunskap och värderar vem du är som person.


Om Webbhuset

Sedan 1998 har vi på Webbhuset varit pionjärer inom e-handelslösningar. Vi är mer än bara ett techbolag - vi är en plats där människor och deras utveckling står i centrum.


Så ansöker Du

Är du redo att bli en del av något större än bara ett jobb? Skicka din ansökan till oss med ett CV och personligt brev. Berätta om dina tidigare projekt och inkludera gärna länkar till din GitHub. Vi ser fram emot att välkomna dig i vår teamgemenskap!


Läs mer om oss:

https://webbhuset.se/

https://www.linkedin.com/company/webbhuset-ab/mycompany/?viewAsMember=true

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Webbhuset

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Webbhuset i Sverige AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons