Jobbsafari är en del avschibsted logo

Waldorflärare för låg- och mellanstadiet, heltid Sovikskolan

Waldorflärare för låg- och mellanstadiet, heltid Sovikskolan

SOLVIKSKOLAN · Södertälje · Ansök senast 8 maj (8 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Klasslärare waldorf i din ansökan

Solvikskolan är en idéburen, icke vinstdrivande, naturskönt belägen waldorfskola, i kanten av ett naturreservat strax utanför Järna tätort, med årskurserna F-9 och Fritidshem.

Skolan nås med buss eller bil och erbjuder alla medarbetare bl.a. gratis parkering, fri pedagogisk lunch med vegetarisk mat lagad från grunden och en mycket hög grad av medinflytande.

Vi söker inför höstterminen 2024 en ny kollega och klasslärare (mentor) till en klass i vårt låg- och mellanstadium. Skulle du kunna tillträda tidigare så kan tillträde med fördel ske enligt överenskommelse, redan under innevarande vårtermin, då du ges utrymme att "gå dubbelt" med nuvarande klasslärare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med ferietjänst på 100%.

Till stöd för dig som klasslärare finns assistent för elever i klassen, enskilt stöd för elever i annan lokal med annan lärare och särskild ämneslärare i matematik. Handledning och stöd till klasslärare ges av rektor och Eht. För elever i behov av särskilt (enskilt) stöd i olika årskurser finns två studios med legitimerade lärare. Samarbete förekommer mellan klasslärare och lärarna i skolans studios.

Skolan har ett hundratal elever och stor vikt läggs vid att eleverna ges den ledning, stimulans och det stöd de har rätt till. För elevernas allsidiga utveckling är det i waldorfpedagogiken centralt att kunskapsämnen, konstnärliga ämnen och hantverk står i balans. Vi utnyttjar vår natursköna utemiljö i stor omfattning, i samband med såväl undervisning som raster.

God kännedom om det svenska skolsystemet och Lgr 22 samt mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett absolut krav för sökande till denna tjänst.

Utbildning för och erfarenhet från arbete som lärare på låg- och mellanstadiet och/eller waldorflärarutbildning är starkt meriterande. Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet för denna tjänst.

Tillträde enligt överenskommelse.

6 månaders provanställning tillämpas.

Vi önskar inga externa erbjudanden avseende annonsering av denna tjänst.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SOLVIKSKOLAN

Placering

Södertälje

Kontaktperson

Stödfören För Solvikskolan

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Klasslärare waldorf i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons