Jobbsafari är en del avschibsted logo

Virkesköpare till Rödins trä

Rödins Trä AB · Östersund · Ansök senast 12 maj (13 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Dina arbetsuppgifter hos oss

Hos oss jobbar du nära leverantören med stor frihet och ett tydligt ansvar. Korta beslutsvägar och tydliga ansvarsområden ger dig förutsättningar att lyckas.

Arbetsuppgifter:
I rollen som Virkesköpare kommer du bl a att arbeta med:

  • Inköp av skogsråvara från privata markägare,
  • Rådgivning i skogliga frågor, avverkning, gallring skogsvård mm
  • Taxering/Offerter på avverkningsrätter, skogsvård. mm
  • Kontaktarbete i form av uppsökande verksamhet samt vård av befintliga leverantörer
  • Uppföljning och redovisning av virkesaffärer
  • Traktplanering av köpta avverkningsobjekt.
  • Ev deltagande i olika utvecklingsprojekt utifrån intresse.

 

Vem är du?

Vi tror att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och en för befattningen relevant skoglig utbildning. Eftergymnasial utbildning önskvärd. Det är meriterande om du arbetat med virkesköp, taxering och planläggning tidigare
Du är serviceinriktad, har en god samarbetsförmåga och ett intresse för affärer. God social förmåga och förmåga att skapa och utveckla nya kontakter är egenskaper som ger förutsättningar för att lyckas bra i rollen.
Vidare är struktur och ordning avgörande då du i stort planerar dina dagar själv.
Rollen förutsätter att du har B-körkort.

 

Om Rödins Trä

Rödins Trä är ett familjeägt sågverksföretag grundat i början av 1950-talet. Vi omsätter ca 340 mkr per år. Av vår produktion av sågade och hyvlade trävaror exporteras 85 % till i huvudsak Europa och Nordafrika. Vi är certifierade enligt PEFC och FSC. Råvaruförsörjningen till vårt sågverk i Skanderåsen ombesörjs av en egen inköpsorganisation.

 

Rödins trä erbjuder dig...

  • En arbetsplats med närhet och korta beslutsvägar
  • Stor frihet att lösa ditt uppdrag under eget ansvar.
  • Trevliga kollegor i ett bra team.
  • Fortbildning.
  • Flexibel billösning.
  • Friskvårdsbidrag/Företagshälsovård.

 

Vad händer när du har sökt tjänsten?

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup och du visar intresse för tjänsten via onepartnergroup.se. För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med Pontus Andersson på 063-19 43 34 alternativt pontus.andersson@onepartnergroup.se

I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat ditt intresse matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. I processen kommer sedan urval genom intervjuer, tester, referenstagning och bakgrundskontroll ingå för de kandidater som utifrån matchning med tjänstens kravprofil går vidare till kommande steg. Testerna är ett verktyg för att kunna säkerställa ett kompetensbaserat urval samt för att bidra till mångfald, jämlikhet, objektivitet samt en fördomsfri rekryteringsprocess. För oss är det viktigt att ta del av din upplevelse när du har sökt en tjänst hos oss. Därför skickar vi ut en kort enkät när du har sökt tjänsten och när processen är avslutad.

Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Rödins Trä AB

Placering

Östersund

Kontaktperson

OnePartnerGroup Jämtland AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons