Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vill du vikariera för vår fysioterapeut när han är pappaledig?

Vill du vikariera för vår fysioterapeut när han är pappaledig?

Norlandia Äldreomsorg · Mölndal · Ansök senast 3 okt. (157 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi på Norlandia Äldreomsorg söker dig som är fysioterapeut och som vill jobba på Norlandia GoLife äldreboende på GoCo Health Innovation City i Mölndal. Vill du bli en del av vårt team? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Vad innebär jobbet som fysioterapeut på Norlandia Äldreomsorg?

Som fysioterapeut ansvarar du för fysioterapeutiska bedömningar i syfte att återställa eller upprätthålla den äldres fysiska hälsa och bibehålla funktioner. Du ansvarar för bedömning, utprovning, förskrivning och uppföljning av hjälpmedel samt fortbildning och handledning av omvårdnadspersonalen kring rehabiliterande syn- och arbetssätt, i ergonomi och förflyttningsteknik.

Dokumentation, uppföljning och utvärdering av insatser samt samverka med övriga aktörer i vårdkedjan ingår i professionen. Det är ett brett arbete med många kontaktytor som ställer krav på självständighet och initiativförmåga. Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp tillika teamet kring den äldre tillsammans med sjuksköterska, omsorgspersonal och verksamhetschef.

Om GoLife äldreboende

Om oss

Norlandia GoLife är ett nybyggt och modernt äldreboende på GoCo Health InnovationCity i Mölndal. Vi erbjuder 60 moderna lägenheter fördelat på sex enheter – för personer med demenssjukdom och/eller somatik. Hos oss står omsorg och respektfullt bemötande i centrum för att de äldre ska få ett gott liv – varje dag.

På GoLife har vi Hälsa som inriktning med målsättningen att skapa ett friskare liv och en meningsfull tillvaro. Hos oss kan de äldre delta i olika rörelseaktiviteter och stärkande utevistelser. Vi erbjuder även yoga i vår fullskaliga yogastudio där alla dina sinnen stimuleras.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen tror vi att du är en person som vill göra skillnad och vill bidra till att skapa ett Gott Liv – Varje dag för våra boende. Du ska trivas med att samarbeta med andra samt ha en förmåga att anpassa din kommunikation utifrån mottagaren. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och delar vår värdegrund.

Vi söker dig med stort hjärta och en vilja att göra skillnad. Vi ser gärna att du tycker om att arbeta med människor och har stark känsla för service. Samt att du har lätt att samarbeta med andra och har en god förmåga att anpassa din kommunikation utifrån mottagaren. Som fysioterapeut inom äldreomsorgen får du möjlighet att ta stort eget ansvar vilket kräver både yrkesskicklighet, prioriteringsförmåga och flexibilitet.

  • Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut.
  • Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet som fysioterapeut inom äldreomsorgen.
  • Det är starkt meriterande om du har utbildning/erfarenhet inom att leda yoga
  • Det är krav på goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift.
  • Vi ser gärna att du har god datorvana och systemkunskap.
Om Norlandia Äldreomsorg

Vi är ett familjeägt företag med mer än 15 års erfarenhet av äldreomsorg. Vi erbjuder spännande arbetsplatser från Boden i norr till Malmö i söder. I dagsläget driver vi ett 50-tal äldreboenden med huvudkontor i Stockholm och ett ekonomi- och lönekontor i Skene. Våra ledord Gott liv - varje dag innebär att våra medarbetare arbetar nyfiket, engagerat och uppmuntrande där den boendes individuella behov och önskemål ständigt är i fokus.

Övrig information

• Anställningsform: Vikariat perioden augusti-december 2024

• Omfattning: Heltid

• Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2024-05-03

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:

Susanne Landhage, verksamhetschef

010-761 36 60

susanne.landhage@norlandia.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Norlandia Äldreomsorg

Placering

Mölndal

Kontaktperson

Norlandia Care AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons