Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vill du vara en del av framtidens sprängteknik – se hit!

Vill du vara en del av framtidens sprängteknik – se hit!

Orica Sweden AB · Nora · Ansök senast 30 apr. (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du en skicklig och passionerad underhållsmekaniker som älskar tekniska utmaningar? Vill du vara en del av ett innovativt och världsledande globalt företag där du verkligen kan göra skillnad? Gå in och sök redan idag!

Om rollen

Vi söker just nu en driftig och samarbetsvillig Underhållsmekaniker till vårt underhållsteam i Gyttorp.

Som Underhållsmekaniker hos oss ansvarar du för att genomföra förebyggande underhåll och reparationer på vår maskinpark. Gillar du att ställas inför unika utmaningar där din expertis, tekniska förståelse och din förmåga att tänka innovativt har en central roll i vår jakt på nya framgångar; då är det här tjänsten för dig. Du blir en del av ett framstående och dedikerat team där fokus ligger på att säkerställa en smidig, säker och effektiv produktionsdrift. Din förmåga att utföra proaktivt underhållsarbete samt analysera, identifiera och implementera förbättringsågärder och hitta speciallösningar kommer att ha stor betydelse för att förbättra och optimera våra befintliga arbetsprocesser.

Kvalifikationer

  • Relevant utbildning inom teknik, mekanik eller liknande
  • Erfarenhet av att jobba i liknande roll
  • Har god förståelse för tillverkningsteknik och industriproduktion
  • Goda kommunikationsegenskaper och förmåga att samarbeta
  • God datorvana
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Om Orica

På Orica är det kraften hos våra medarbetare som driver förändring och formar vår framtid. Varje dag, över hela världen, hjälper våra medarbetare till att mobilisera viktiga resurser som är avgörande för framgång.

Sedan starten 1874 har vi vuxit till att bli världsledande inom sprängmedel och tändsystem för civilt bruk. Vi är specialiserade inom gruv- och tunnelbrytning och levererar innovativa lösningar för ökad produktivitet och säkerhet. Vårt diversifierade team med över 13 000 medarbetare i hela världen jobbar dagligen med att göra våra kunder framgångsrika.

Vad vi erbjuder

Du blir en del av vår globala organisation där vi erbjuder en mångsidig och samarbetsvänlig kultur som främjar relationer och lärande mellan globala och lokala team.

Vi har förmånliga arbetsvillkor och en möjlighet att lära från kompetenta kollegor inom olika områden. Låt din unika potential blomstra i en trygg och stöttande arbetsmiljö!

Vi respekterar och värderar alla

Orica främjar en kultur av mångfald och inkludering med lika möjligheter överallt där vi verkar. Vi behandlar alla våra medarbetare och sökande med rättvisa, värdighet och respekt.

Det är en spännande tid att ansluta sig till oss – tillsammans formar vi framtiden!

Arbetstider: Heltid, dagtid

Tillträde: Så snart som möjligt enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Placeringsort: Gyttorp

Ansökan: Sker så snart som möjligt, senast 2024-04-30

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Orica Sweden AB

Placering

Nora

Kontaktperson

Orica Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons