Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vill du utveckla en organisation som jobbar för bättre infrastruktur?

Vill du utveckla en organisation som jobbar för bättre infrastruktur?

FALUN BORLÄNGE-REGIONEN AB · Borlänge · Ansök senast 12 maj (13 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Infram i din ansökan

Infram - Infrastruktur för framtiden, är ett partnerskap mellan kommuner längs väg- och järnvägsstråken Bergslagsbanan, Bergslagsdiagonalen, Dalabanan och E16. Våra stråk passerar 38 kommuner, 7 regioner och berör 1,2 miljoner invånare och är betydelsefulla för industrier, besöksnäring och arbetspendling. 40 procent av Sveriges export är beroende av att vi har välfungerande transporter. Därför jobbar vi för bättre transportinfrastruktur och fler investeringar i Sveriges midja, Bergslagen.

Nu växlar vi upp vårt arbete genom att erbjuda medlemskap till näringslivet och andra aktörer. För att klara det behöver vi under en period vara fler i vårt team. Vill du hjälpa oss utveckla vår organisation? Vi är ett litet team som jobbar med många saker. I grunden handlar det om att påverka på olika sätt. Vi pratar med nationella, regionala och lokala politiker, näringslivsrepresentanter, tjänstepersoner på kommuner, regioner, länsstyrelser och handelskamrar. Vi skriver remissvar, artiklar, medverkar vid mässor och konferenser i syfte att få en transportinfrastruktur som gynnar näringslivets och samhällets bästa.

Din primära arbetsuppgift i vårt team blir att få in nya medlemmar. Som person är du förtroendeingivande och gillar att bygga relationer. Du behöver inte vara expert på infrastrukturfrågor men vi förutsätter att du är nyfiken och vill lära dig.

Vi är mycket flexibla både i arbetstider, hel-/deltid och var du arbetar. Det är mer en fråga om vad du är för person, vad du vill, vad du kan och vilka möjligheter du har. Så är du nyfiken på att prova något nytt, vill du ha ett ”brejk” i ditt vanliga arbete, eller är du egenföretagare som vill komplettera dina vanliga uppdrag, eller något helt annat skäl? Oavsett anledning så kommer du att få en väldigt rolig upplevelse hos oss.

Du hittar mer information om oss på www.infram.se och på sociala medier. Slå gärna en signal för mer information.

Låter de intressant? Skicka ditt CV och ett personligt brev till eva.mikkelsen@fbregionen.se

Välkommen med din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

FALUN BORLÄNGE-REGIONEN AB

Placering

Borlänge

Kontaktperson

Falun Borlänge Regionen AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Infram i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons