Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vill du jobba med ett av Sveriges roligaste filmjobb?

Vill du jobba med ett av Sveriges roligaste filmjobb?

Stockholms Filmfestival AB · Stockholm · Ansök senast 1 juni (16 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Tjänst i ämnesraden i din ansökan

Stockholms filmfestival startade 1990 och är idag ett av Nordens största kulturevenemang. Att jobba på Stockholms filmfestival innebär att ta del av en fartfylld kulturorganisation med ett brett kontaktnät inom både svensk och internationell filmbransch.

Du som söker till oss bör ha en känsla för organisatoriskt arbete, vara stresstålig, flexibel, ha lätt för att samarbeta, klara av att arbeta med flera saker samtidigt och såklart, älska film!

Meriterande för alla tjänster är om du har läst filmvetenskap och kan fler språk.

Skicka in personligt brev + CV till: rekrytering@stockholmfilmfestival.se. Skriv vilken tjänst du söker i ämnesraden.

Sista ansökningsdag är 1 juni. Rekrytering sker löpande och tjänster kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Jobbperioden pågår under hösten 2024 med viss variation beroende på vilken tjänst du söker. Exakta datum informeras om under rekryteringsprocessens gång.

Om rollerna:

Marknadsavdelningens främsta uppgift är att synliggöra festivalen mot publiken och öka biljett- samt medlemskortförsäljningen. Till avdelningen söker vi:

Marknadsassistent (säsongsanställning, sep-nov)

Den vi söker är nyexaminerad från en media och/eller kommunikationsutbildning. Du kommer att assistera avdelningen med hantering av såväl sociala medier, hemsida och kontakt med medlemmar. Publikarbete är en viktig del av rollen och i det ingår att skapa samarbeten med nya partners, föreningar, intresseorganisationer och andra intressenter som har ett intresse för festivalen. Du har god vana av kommunikation och copy till sociala medier. Meriterande om du har kunskaper i Photoshop och InDesign. Som person har du ett öga för detaljer, är kommunikativ och social, prestigelös och självgående.

Webbredaktör (Säsongsanställning, okt-nov)

Som digital webbredaktör/webbansvarig jobbar du direkt mot webben tillsammans med vår marknadskoordinator i CMS-systemet Magento där du skriver artiklar, optimerar och analyserar webbplatsen samt ansvarar för att den hålls uppdaterad och aktuell. Du har god förståelse för frontend och meriterande om du även är van vid SEO-arbete och Google Analytics. Du är strukturerad och har god organisatorisk förmåga, du är kommunikativ, prestigelös och självgående. Du skriver flytande på svenska och engelska.

Biljettansvarig (säsongsanställning, sep-nov)

Biljettansvarige möter festivalens publik och är vårt ansikte utåt samt ansvarar för allt det praktiska ute på biograferna, bland annat vårt biljett-och kassasystem.

Den vi söker har tidigare vana av service och kassahantering. Du är strukturerad, flexibel och noggrann. Du kommer att arbeta med många volontärer så det är viktigt att du kan arbetsleda och entusiasmera. Kunskap inom biljettsystem är ett plus.

Biljett- & volontärassistent (säsongsanställning, okt-nov)

Assistenten hjälper både biljett- och volontäransvarig med scheman, koordinering och kommunikation. I rollen behöver du vara positiv och hjälpsam och vara ett stöd till avdelningen. Den vi söker har tidigare vana av service och kassahantering. Du är strukturerad, flexibel och noggrann. Du kommer att arbeta med många volontärer så det är viktigt att du kan arbetsleda och entusiasmera

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Stockholms Filmfestival AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Stockholms Filmfestival AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Tjänst i ämnesraden i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons