Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vill du bli min personliga assistent? Sommar- och timvikarie till Alingsås

Vill du bli min personliga assistent? Sommar- och timvikarie till Alingsås

Ågrenska · Essunga · Ansök senast 30 apr. (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om Ågrenska

Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum. Vi bedriver olika verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras anhöriga samt professionella. Ågrenska ägs av Ågrenska Stiftelsen som är en icke vinstdrivande organisation. Som assistent på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i din roll som personlig assistent. Läs mer på www.agrenska.se

Vem ska du jobba med?

Jag som behöver din assistans är en glad kvinna i 70-års-åldern boende i Sollebrunn (Alingsås kommun). Jag gillar goda samtal, heminredning, sport, film, politik och samhällsfrågor. Nu söker jag dig som vill jobba som timvikarie hos mig. Din arbetsplats under sommarhalvåret kan vara antingen i Sollebrunn eller i mitt sommarhus på kusten. Det kommer också att finnas möjlighet att fortsätta jobbet under hösten men då enbart i mitt ordinarie hem.

Min fysiska sjukdomsbild är bred. Jag har förmåga att gå själv men behöver hjälp med viss förflyttning samt med hygien, toalettbesök, slemsugning av tracheostomi och att ha koll på min respirator. Utöver det behöver du också bistå med det som normalt behövs i ett hem, såsom hushållssysslor i form av matlagning och städning. Det förekommer även utflykter och läkarbesök som du assisterar mig vid.

Omfattning av tjänst

Som timvikarie hos mig behöver du vara flexibel och snabbt kunna ställa upp när behov uppstår och ditt mål i arbetet är att vara mig behjälplig och möjliggöra mina dagar på bästa sätt. Du får nödvändig utbildning på plats och erbjuds alltid tillräcklig bredvidgång för att kunna fullfölja ditt uppdrag.

Arbetspassen är vanligtvis 12h, dag eller vaken natt, men passen kan delas vid behov. Denna tjänst går att kombinera med annan sysselsättning alternativt att du är pensionär eller student.

Vem är du som söker?

Du som söker är en trygg, stabil kvinnasom arbetar bra ihop med andra människor och du är duktig på att lyssna, kommunicera och lösa situationer. Vi ser att det är viktigt att du behåller ditt lugn i pressade situationer och fokuserar på rätt saker. Det är meriterande om du tidigare har jobbat som personlig assistent och har 1 - 2 års erfarenhet. Önskvärt är att du har erfarenhet av någon form av omvårdande arbete. Det är också ett stort plus om du är van vid matlagning.

Du är rök och snusfri under arbetstid och då jobbet innefattar en del ansträngande arbetsuppgifter ser vi gärna att du har god fysik.

Språkkunskaper: Svenska

Körkort: Ja – egen bil krävs.

Ansök omgående då rekrytering sker fortlöpande. Tillträde efter överenskommelse.

Vi kräver även att du uppvisar utdrag från belastningsregistret. Ansök om detta redan nu via nedan länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ågrenska

Placering

Essunga

Kontaktperson

Ågrenska AB (svb)

Dela jobbannonsen

Anmäl annons