Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vikarie för stalltjänst och/eller instruktör

Vikarie för stalltjänst och/eller instruktör

GIMO RIDKLUBB · Östhammar · Ansök senast 1 aug. (96 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Vikarie i din ansökan

Information om ansökan:svara via mail

Gimo Ridklubb

söker vikarier för stalltjänst och vikarier för instruktör till ridskolan.




Söker du ett stimulerande vikariejobb där du får chansen att utvecklas och utveckla.


Gimo Ridklubb söker nu vikarier för vår personal. Vi söker både någon som kan hoppa in och jobba vid behov i stalltjänsten och vikarier som kan hålla lektioner vid behov. Behoven och tjänsterna kan i framtiden öka och utvecklas i takt med att vår verksamhet växer.



Gimo Ridklubb driver en mindre ridskola i nordöstra Uppland. Ridskolan har funnits sedan 1972 i egna lokaler beläget i Gimo, 5 mil nordost om Uppsala. Anläggningen har ett stall med plats för 22 hästar fördelat på ridskolehästar och privatinackorderingar samt ett isolerat ridhus och en belyst utebana. Vi har grupper från Hästis och nybörjarnivåer och uppåt för både barn och vuxna.


De arbetsuppgifter som hör till tjänsterna

Som vikarie för stalltjänsten gäller det främst arbete i stallet på förmiddagar där du tar ut hästar, mockar fodrar och andra aktiviteter som tillhör stalltjänstuppdraget.

Som vikarie för instruktör gäller det främst undervisning av ridgrupper på olika nivåer utifrån tidigare planerad plan. Vid ev. längre vikariat kan du, tillsammans med övrig personal ha viss översyn över hästarna, samt planering och genomförande av lektioner och aktiviteter. Viss stalltjänst ingår alltid i samband med lektionerna



Vi söker dig som är flexibel, positiv och engagerad. Du kommer lära känna en liten trevlig personalgrupp och du behöver ha lätt för att samarbeta, vara pedagogisk och professionell i din yrkesroll samt att du vill vara med på resan att utveckla vår verksamhet framåt. Du ska kunna ta eget ansvar och tycka om att arbeta med hästar och människor. Söker du som vikarie för instruktör lägger vi stor vikt på att du tycker om att lära dig själv och andra. Du behöver också tycka om att arbeta med – och ha förståelse för barns och ungdomars utveckling. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att undervisa elever i grupp. Adekvat utbildning och/eller motsvarande erfarenhet är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.



Timlön enligt kollektivavtal

Ansökan med CV och personligt brev skickas till gimoridklubb@outlook.com

Läs mer om oss och vår verksamhet på www.laget.se/gimork

Sista ansökningsdag:

Urval sker löpande

För eventuella frågor kontakta Jessika Rick 0705-47 49 64



Vi ser fram emot att höra ifrån dig!


Alla är välkomna på Gimo Ridklubb

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

GIMO RIDKLUBB

Placering

Östhammar

Kontaktperson

Gimo Ridklubb

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Vikarie i din ansökan

Information om ansökan:svara via mail

Dela jobbannonsen

Anmäl annons