Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vikariat som administrativ receptionist till SGU

Vikariat som administrativ receptionist till SGU

SGU - Uppsala · Uppsala · Ansök senast 7 maj (7 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du en person som drivs av att ge god service med ett gott bemötande? Är du noggrann, självgående och tar ansvar för ditt arbete? Vi söker nu en serviceinriktad administrativ receptionist för att tillsammans med sina kollegor ansvara för myndighetens servicecenter.

Enheten Servicecenter tillhör avdelningen Verksamhetsstöd, där vi aktivt arbetar med att utveckla arbetssätt och rutiner då efterfrågan av service förändras över tid. Som en del av vårt team är du, som administrativ receptionist, ansiktet utåt internt såväl som externt. Enheten består idag av sju medarbetare som tillsammans arbetar för att strategiskt utveckla serviceutbudet inom myndigheten. Utöver reception innefattas enheten av vaktmästeriet och lokalvårdare.

Arbetsuppgifter

Som administrativ receptionist kommer du att bemanna myndighetens reception, ta emot och registrera besökare, beställa förtäring, besvara mejl och samtal i växel samt förmedla samtalen internt. Du ska ge stöd att söka information på myndighetens webbplats. Beroende på verksamhetens behov kan andra arbetsuppgifter tillkomma, såsom ärendehantering, vara behjälplig i vaktmästeriet, uppdatering av interna dokument och vara behjälplig vid konferenser.

Kompetens

Vi söker dig som har erfarenhet av:

  • minst två års aktuell yrkeserfarenhet från service med kundkontakter, till exempel reception, växel eller kundtjänst
  • minst ett års aktuell yrkeserfarenhet att arbeta med Officepaketet och andra administrativa system
  • vana att hantera dator, smarttelefoner och andra tekniska hjälpmedel
  • vana att söka information i olika system och på internet
  • mycket god förmåga att uttrycka dig väl i svenska, i både tal och skrift för att kunna ge god service
  • god förmåga att uttrycka dig i engelska, i både tal och skrift för att kunna ge god service

Meriterande erfarenheter och kompetens:

  • erfarenhet av enklare ekonomiadministrativa arbetsuppgifter

Personliga kvalifikationer

Som person har du god förmåga att bemöta människor, och att vara informativ på ett enkelt, kortfattat och trevligt sätt. Du är säkerhetsmedveten, noggrann och ordningsam. Vidare är du serviceinriktad och har lätt för att samarbeta och ta eget ansvar och vill medverka i utveckling av verksamheten. För att lyckas i rollen så behöver du vara flexibel och ha en förmåga i perioder hantera oväntade händelser. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna för denna tjänst.

Om anställningen

Anställningsform: Vikariat på heltid, tillträde omgående eller enligt överenskommelse, vikariatet pågår dock som längst t.om 8 september 2025.

Anställningsort: Uppsala

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 7 maj 2024. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Dina meriter ska kunna styrkas genom uppvisande av originalhandlingar eller styrkt meritförteckning. Vi tillämpar ett inkluderande synsätt och eftersträvar mångfald ur alla aspekter. SGU använder ett webbaserat rekryteringssystem som du ansöker genom via vår webbplats.

Vill du veta mer, hör av dig via SGU:s växel, 018-17 90 00, till:

  • Tillförordnad enhetschef Klas Östlund
  • Våra fackliga företrädare: Peter Åkerhammar, ordförande för Saco-S och Annika Törnkvist, ordförande för ST-geologiska.

Rekryteringen utför SGU i egen regi och vi undanber oss därmed telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Om SGU

Sveriges geologiska undersökning (SGU) är myndigheten för frågor om berg, jord och grundvatten i Sverige. Vi tillhandahåller geologisk information för samhällets behov på kort och lång sikt. SGU sorterar under Klimat- och näringslivsdepartementet. Vår vision är att Sverige har en hållbar samhällsutveckling, att mark och vattenområden används och utvecklas för de ändamål de är bäst lämpade samt att mineralnäringen och andra naturresursbranscher är livskraftiga och ansvarstagande. SGU har idag cirka 290 anställda varav merparten arbetar i Uppsala. Övriga är stationerade på kontoren i Lund, Göteborg, Malå och Luleå. Läs mer på www.sgu.se

Diarienummer: 411-946/2024

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SGU - Uppsala

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Sveriges Geologiska Undersökning

Dela jobbannonsen

Anmäl annons