Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vikariat, grafisk formgivare/administratör

Vikariat, grafisk formgivare/administratör

Kunskapsmedia Group Stockholm AB · Stockholm · Ansök senast 29 apr. (Idag)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens grafisk formgivare/admin i din ansökan

Vi erbjuder ett omväxlande arbete inom både layout och administration. Arbetsuppgifterna är främst att skapa titelbilder och layouta filmhandledningar samt skapa filmkataloger och nyhetsbrev till våra kunder. I arbetet ingår också korrektur och granskning av bland annat manus, filmer, undertextningar och handledningar samt även administrativa arbetsuppgifter såsom hantering av register och metadata mm. Du kommer att vara en del i en större helhet där vi alla hjälps åt för att driva verksamheten framåt.

Vi söker dig som är initiativtagande, självgående och har lätt för att lära dig nya saker. Du tycker om att ha ordning och reda och är mycket noggrann. Vi ser att du är positiv, har en god samarbetsförmåga samt gillar att arbeta i ett team. Du är mycket duktig på att tala och skriva på svenska, och har även goda kunskaper i det engelska språket. Du har stor datorvana och goda kunskaper i Adobe Creative Cloud samt Office-paketet.

Tjänsten är ett vikariat på 60–100 % beroende på din erfarenhet och dina önskemål. Vikariatet löper från september 2024 till juni 2025. För rätt person finns det möjlighet till förlängning och utökade arbetsuppgifter och ansvarsområden. Lön efter utbildning och erfarenhet. Vårt kontor ligger vid Telefonplan, nära tunnelbanan.

Om Kunskapsmedia Group

Kunskapsmedia Group grundades 2003. Vi producerar utbildningsfilmer och utbildningsklipp, samt distribuerar även spelfilmer och dokumentärer till skolor, mediacentraler, kommuner och organisationer.

Verksamheten består av fem varumärken; Kunskapsmedia, Solfilm Media, ETS Media, Medix och Eduklips. Tillsammans har vi över 1000 filmer och 700 filmklipp inom de flesta skolämnen för grundskola och gymnasium. Sedan 2021 ingår Kunskapsmedia Group i koncernen Eduflix Group.

Ansökan

Skicka din skriftliga ansökan med personligt brev, CV samt referenser, till oss senast 29 april 2024. Märk din ansökan med ”grafisk formgivare/administratör”.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kunskapsmedia Group Stockholm AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Kunskapsmedia Group Stockholm AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens grafisk formgivare/admin i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons