Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vikariat Arrangemangs och studiochef

Subtopia/Upplev Botkyrka AB · Botkyrka · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Vikariat arrangemang i din ansökan

Föräldravikariat, Subtopia söker chef för arrangemang och studior.

Söker du ett spännande jobb med ledningsansvar inom arrangemang, scenkonst, film, TV och event? Som vikarierande chef för arrangemang och studior får du jobba mot en mångfald av branscher med införsäljning av våra lokaler för event och studioverksamhet. Du kommer att ha självständigt budgetansvar.

Om Subtopia

Subtopia är en 15 000 kvm stor produktionsplats för kultur, upplevelser och möten lokaliserat i Botkyrka, Alby. Hos oss hittar du bl.a. artister, filmproducenter, cirkuskompanier, dekormakare, ideella föreningar, sociala entreprenörer och andra kreativa företag. Tillsammans med aktörerna i området gör vi världen bättre.

Subtopia är en del av det kommunala aktiebolaget Upplev Botkyrka AB och fungerar som utförare av Botkyrka kommuns satsning inom kultur och kreativa näringar. Subtopias mål är att möjliggöra kulturell och samhällsbyggande kulturproduktion på alla nivåer, såväl ideellt som kommersiellt. Subtopia erbjuder lokaler med tillhörande tjänster för kommersiella korttidsuthyrningar och vi hyr även ut lokaler till fasta hyresgäster.

En av Stockholmsområdets mest flexibla multiarena är Hangaren där eventbolag och produktionsbolag till exempel arrangerar event och konserter, repeterar inför turnéer, producerar TV-program och spelar in film. Hangaren används även för vår egen verksamhet som kan vara allt från internationella mässor till cirkusföreställningar.


Om tjänsten

Vi erbjuder dig en kreativ och omväxlande arbetsplats där du får arbeta inom flera branschområden. Du leder ett team som tar emot och genomför allt ifrån föreställningar, arenarepetitioner och TV-inspelningar till konferenser och evenemang för såväl företag, ideella organisationer och privatpersoner. Tjänsten innebär både strategiska, operativa och administrativa arbetsuppgifter. Du ansvarar självständigt för våra studiokunder i Hangaren från offert och förhandling till genomförande och avetablering.

Som chef för arrangemang och studior leder du ett roligt och kreativt team med kollegor som har service i ryggmärgen. Teamet har primärt i uppdrag att hyra ut Subtopias inspirerande lokaler med tillhörande tjänster. Våra lokaler rymmer 10-2500 personer. Lokalerna fylls med allt ifrån företagsevent, kreativa workshops och konferenser till TV-sändningar, filminspelningar och scenkonst. Du arbetsleder teamet med kunden i fokus samtidigt som du har det övergripande ansvaret för utbudet av lokaler och tjänster, att uppfylla intäktsbudget och avdelningens uppsatta mål. I tjänsten ingår det även att vara delaktig i projektering och etablering av en ny studio i området. Du arbetar nära Subtopias serviceavdelningar fastighet, teknik och marknad och ansvarar för samarbetet.


Exempel på arbetsuppgifter:

Leda och planera försäljningsarbete av befintligt och nytt utbud

Planering av marknadsföringsinsatser på kort och lång sikt

Utveckling av utbud

Förhandling med leverantörer

Budgetering och efterlevnad av intäktsbudget

Följa och utveckla rutiner tillsammans med fastighet och teknik

Delta i ledningsgruppsarbete

Leda teamet i riktning mot uppställda mål

Boka in och ta emot kunder inom film, tv och scenkonst

Medverka i utvecklingsprojekt

Behandla ansökningar om arrangörsstöd


Kvalifikationer, egenskaper och krav

Vi söker dig som är utåtriktad och som trivs med kundkontakter och försäljningsarbete. Du är kreativ, resultatinriktad, lösningsorienterad samt organiserad. Du gillar att leda och arbeta i team och kan självständigt leda ett projekt från början till slut. Vi ser att du har 2-3 års dokumenterad erfarenhet av ledande befattning i minst en av branscherna avdelningen jobbar mot – event, konferens/möten, film, TV och scenkonst. För tjänsten behöver du behärska svenska och engelska väl i både tal och skrift.


Vi ser att du är:

Driven och målfokuserad

Brinner för försäljning

Lösningsorienterad

Flexibel och kundorienterad

Är självgående men också en lagspelare

Är en god relationsbyggare med stor social kompetens

Krav:

Körkort B* (Manuell)

Svenska och engelska i tal och skrift

2-3 års erfarenhet av ledande befattning i minst en av branscherna som avdelningen jobbar mot - event, konferens/möten, film, TV och scenkonst.


Tjänsten och ansökan

Tidsbegränsad, Föräldravikariat, ca 16 månader på 100%.

I dagsläget ser vi att vikariatet sträcker sig mellan augusti 2024-december 2025.

Kvälls- och helgarbete förekommer.

Tjänsten är på plats (ej distans).


Tjänsten innebär en tidsbegränsad anställning på Subtopia, en del av Upplev Botkyrka AB som är ett av Botkyrka kommun helägt bolag. Tjänsten kan innefatta resor med övernattning. Upplev Botkyrka AB har kollektivavtal via Fremia och är medlemmar i riksorganisationen Folkets hus och parker, FHP. Denna tjänst omfattas av Handels tjänstemannaavtal.

Skicka din ansökan och CV till

info@subtopia.se

Märk mejlet med rubriken ”Vikariat arrangemang”.

Vi vill ha din ansökan senast 30 april 2024.

Tillträde under augusti 2024, enligt överenskommelse.


Urval och intervjuer sker löpande och kan ske före sista ansökningsdag.

Arbetsgivare

Upplev Botkyrka AB är arbetsgivare och vår riksorganisation är Folkets hus och parker – Fremia.


Ytterligare information om Subtopia och tjänsten

www.subtopia.se


Kontaktpersoner

Kristina Hagos, chef arrangemang och studior

kristina.hagos@subtopia.se

0739607046

Cathrine Zander, chef Subtopia

cathrine.zander@subtopia.se


Arbetsplats

Subtopia

Rotemannavägen 10

145 57 Norsborg

Övrigt

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekrytering.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Subtopia/Upplev Botkyrka AB

Placering

Botkyrka

Kontaktperson

Upplev Botkyrka AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Vikariat arrangemang i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons