Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vikare till förskola

Lindormen Ek För · Mölndal · Ansök senast 16 juli (78 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Information om ansökan:0763-163316

Vi söker dig som har ett stort intresse för barn och kan arbeta som vikarie. Till hösten 2024 och våren 2025 kommer det bli aktuellt att jobba två fasta dagar i veckan.

Utöver det kan det med kort varsel, vara aktuellt med ytterligare til när vår ordinarie personal är frånvarande som vid sjukdom, utbildning, semester etc.

Du skall ha bra förmåga att skapa goda relationer till barn, medarbetare och föräldrar samt givetvis kunna samarbeta och verka för att alla jobbar mot samma mål: det bästa för barnen.

Tjänsten innebär att du arbetar på förskolan och täcker upp då vår ordinarie personal är frånvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av barn eller av att ha arbetatpå förskola eller i ett serviceyrke och nu vill jobba som vikarie för kortare eller längre tid. Du kommer att arbeta med vår fasta personal och medverka i det pedagogiska arbetet med barnen och tillsammans med dem vara ute, leka, äta och undersöka omvärlden.

Erfarenhet av arbete eller vikariat på förskola är meriterande.

Utbildningskrav:

Genomförd gymnasieutbildning. Barnskötarutbildning eller förskollärarutbildningär meriterande.

Startdatum är efter överenskommelse men hösten 2024 är det behov av vikarie för två fasta dagar

Om oss

Lindormens förskola bedrivs, sedan starten 1989, som ett föräldrakooperativ och är en liten, gemytlig och personlig förskola med nära och bra relationer mellan personal, föräldrar och barn. Vi är en 1-5 avdelning med 19 barn och fyra pedagoger. Våra öppettider är vardagar kl 07.00-17.00.

Våra lokaler är funktionella, ljusa och fräscha med en tillhörande stor och härlig utomhusgård, till mycket glädje för våra barn och vuxna. Vi är också mycket stolta över den fina och trygga stämning vi har bland barn, personal och föräldrar som präglas av våra ledord: omtanke, engagemang, natur och matglädje.

För andra året i rad har vi fått hösta betyg av alla förskolor i Mölndals förskoleenkät

Läs mer om oss på vår hemsida, www.lindormen.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lindormen Ek För

Placering

Mölndal

Kontaktperson

Lindormen Ek För

Ansök via mejl

Information om ansökan:0763-163316

Dela jobbannonsen

Anmäl annons