Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vik. behandlingsassistenter sökes

Vik. behandlingsassistenter sökes

Omsorgshuset Sunnersta HVB Hem AB · Uppsala · Ansök senast 9 maj (10 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Vikarie Sunnersta HVB i din ansökan

Omsorgshuset Sunnersta HVB ligger i bostadsområdet Sunnersta i Uppsala. Verksamheten riktar sig till vuxna personer med psykiska sjukdomar, till exempel schizofreni, bipolär sjukdom eller olika neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Vi har plats för 13 klienter.

Som behandlingsassistent arbetar du för att uppfylla varje klients individuella mål med placeringen. Arbetsuppgifterna är varierande, förutom klientarbetet så innefattar det städning, medicinutdelning, matlagning, åka på utflykter med mera. Varje dag startas med en planering av dagen och arbetsfördelning.

Som vikarie kommer du att ringas in på pass med kort varsel samt ha planerade pass, t.ex. i samband med ordinarie personals semester. Speciellt under sommarperioden juni-augusti har vi ett ökat behov av vikarier, men även innan dess.

Arbetstiderna är varierande, för tillfället har vi dagpass (kl 07,00-14,30) och dygnspass (vanligtvis kl 14,00-23,00, sovande jour kl 23,00-07,00, sen fortsatt arbetstid 07,00-14,30). Tiderna kan komma att ändras.

Krav är slutförd eller pågående relevant utbildning. Erfarenhet inom området är meriterande.

Körkort är meriterande.

Kallelser till intervju sker löpande under ansökningstiden. Annonsen kan komma att tas bort i förtid om rekryteringen bedöms vara avslutad.

Vi undanber oss kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Omsorgshuset Sunnersta HVB Hem AB

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Omsorgshuset Sunnersta HVB - Hem AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Vikarie Sunnersta HVB i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons