Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vik barnskötare till Förskolan Bullerbyn, Älvsjö

Vik barnskötare till Förskolan Bullerbyn, Älvsjö

Förskolan Bullerbyn · Stockholm · Ansök senast 16 maj (17 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Barnskötare i din ansökan

Tjänsten är tänkt att tillsättas senast 15/8-2024.


Verksamhetsbeskrivning

Inom Förskolorna Upptäckarna AB, finns fyra fristående enheter. Varje förskola har sin profilering som de arbetar efter. Förskolorna drivs privat och är belägna i Älvsjö.

Vi erbjuder planeringsdagar, planeringstid, pedagogiska måltider, arbetskläder, friskvårdsbidrag, friskvårdsaktiviteter, fortbildning (både individuellt som grupp) mm.


Arbetsuppgifter

Att i ett arbetslag inom förskolan arbeta efter våra styrdokument bl.a Lpfö 18. Att vara delaktig i utformandet av vår förskola. Att ingå i ett arbetslag med kompetenta kollegor. Att se det kompetenta barnets möjligheter. Ett bra förhållningssätt mot barn, vårdnadshavare och kollegor är av stor vikt. Barns inflytande är viktigt i utformandet av vår verksamhet. Att erbjuda barnen en lustfylld dag inom vår profilering som är läs- och skrivglädje. Bra på att kommunicera både med barn, vårdnadshavare och pedagoger och se samarbete som en styrka.


Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som är färdigutbildad barnskötare och vill arbeta på heltid. Du är utåtriktad och engagerad, har stor initiativförmåga och goda kunskaper i det svenska språket. Kan Läroplanen och arbetar efter den. Flexibel och samarbetsvillig.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Förskolan Bullerbyn

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Förskolorna Upptäckarna AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Barnskötare i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons