Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vice Butikschef

KeepOn Sweden AB · Lomma · Ansök senast 5 maj (2 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Passionerad Vice Butikschef sökes till KeepOn i Lomma.

Är du en passionerad individ med ett brinnande intresse för försäljning och att serva kunder? Vill du vara en del av vårt team inom Hjälpmedelsteknik? Då kan detta vara den perfekta möjligheten för dig.

KeepOn startades för 25 år sedan och vår ambition är att med vårt sortiment och kunnande hjälpa människor som på olika sätt behöver ett hjälpmedel för att klara sin vardag. Till sommaren flyttar vi in i nya lokaler i centrala Lomma. Vi finns även i Kristianstad och som e-handel. Företaget har de närmaste åren en plan på att växa verksamheten till fler städer och bli en ännu större aktör inom e-handel.

Som Vice Butikschef på KeepOn i Lomma kommer du att vara en nyckelperson i vårt team. Du kommer att ha en avgörande roll i att driva försäljningen framåt och säkerställa en enastående kundupplevelse för varje individ som besöker vår butik. Din passion för försäljning och din förmåga att hjälpa kunder kommer att vara avgörande för vår framgång och tillväxt. Erfarenhet inom hjälpmedelsteknik är ett plus men är du nyfiken och lättlärd så ser vi fram emot din ansökan.

Vi söker efter en person som delar vår passion för försäljning och kundservice och är motiverad, engagerad och strukturerad. Du kommer att ha möjlighet att växa och utvecklas i din roll, samtidigt som du bidrar till att forma och förändra framtiden för KeepOn och hjälpmedelsteknikbranschen.


Viktiga kvalifikationer och egenskaper:

- Stark passion för försäljning och kundservice

- Erfarenhet inom detaljhandeln och försäljning

- Utomordentlig kommunikationsförmåga och bra att bygga relationer med kunder

- Kunskap inom butiksexponering är meriterande

- Motiverad, självgående och resultatinriktad

- Strukturerad

- Flexibilitet och förmåga att anpassa sig till förändringar och utmaningar

- Teamspelare med en positiv attityd och en vilja att lära sig och växa

Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag eller senast 5 maj och låt oss tillsammans skapa en spännande framtid på KeepOn i Lomma!

Vänligen skicka din ansökan till VD jerker.levin@keepon.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

KeepOn Sweden AB

Placering

Lomma

Kontaktperson

KeepOn Sweden AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons