Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker undersköterska/receptionist till vår mottagning i Mörby!

Vi söker undersköterska/receptionist till vår mottagning i Mörby!

SMART Psykiatri AB · Danderyd · Ansök senast 12 maj (13 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Undersköterska/receptionist i din ansökan

SMART Psykiatri är en privat vårdgivare som tar emot barn och vuxna för bedömning, utredning och behandling som privatbetalande och via avtal. SMART Psykiatri arbetar genom långsiktiga samarbeten, för att ge alla våra patienter ett personligt bemötande och en god och säker vård. SMART Psykiatri är en vårdgivare som brinner för att sprida kunskap om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar genom föreläsningar, kurser och handledning. Våra patienter och medarbetare är vår inspiration.


Om tjänsten

Vill du arbeta på en dynamisk arbetsplats som sätter patienten och medarbetarnas bästa i fokus? Är du prestigelös, organiserad, problemlösningsfokuserad och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss? SMART Psykiatri har idag mottagningar i Borås och Stockholm. Vår verksamhet har vuxit mycket de senaste åren och därför söker vi nu en undersköterska/receptionist till vår mottagning i Mörby. Mottagningen ligger på gångavstånd från Mörby centrum, intill tunnelbanans röda linje.

Du blir en del av det administrativa teamet som är navet på mottagningen. Tillsammans tar ni hand om de administrativa funktionerna på mottagningen och bistår personal och patienter. I arbetet ingår till exempel reception, telefoni, remiss- och posthantering, provtagning (urinprov) och mätvärden vid behov samt att skapa en trivsam arbetsmiljö tillsammans med övriga medarbetare. Du koordinerar och säkerställer det administrativa flödet för patientarbetet vilket kan inkludera bokning, resursplanering samt att besvara frågor från patienter, anhöriga och samarbetspartners. Vi värdesätter hög kvalitet, lärande och utveckling, och vill hela tiden hitta nya smarta och effektiva arbetssätt.


Om dig

Vi söker dig som brinner för service till patienter och övrig personal. För att trivas i rollen är du organiserad och ansvarstagande. Du är van vid att lösa problem, arbeta självständigt, ta egna initiativ och kan hantera ett högt arbetstempo. Utgångspunkten är att vi tillsammans utgör ett härligt och starkt team som skapar en trivsam arbetsmiljö med hög produktivitet och professionalism.


Vi erbjuder

  • Konkurrenskraftig lön
  • Ett stort team av kompetenta medarbetare som trivs på jobbet.
  • Friskvårdsbidrag, förmånlig pensionslösning och sjukvårdsförsäkring.
  • En engagerad arbetsgivare med stark medial närvaro.


Välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande. Vid frågor tveka inte att höra av dig till:

Martina Nelson, Verksamhetschef, martina.nelson@smartpsykiatri.se eller 0735 - 011 418

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SMART Psykiatri AB

Placering

Danderyd

Kontaktperson

SMART Psykiatri i Sverige AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Undersköterska/receptionist i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons