Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker sommarpersonal inom produktion

K-Bemanning AB · Vaggeryd · Ansök senast 2 juni (34 dagar kvar)

Heltid · Säsongsjobb

Nu söker vi sommarpersonal till tvätteri i Vaggeryd


Om företaget

Vår kund är branschledande inom textil och hygienlösningar åt hotell, restauranger, vårdgivare samt industrin. De jobbar med en cirkulär affärsmodell där de hämtar, tvättar, lagrar och levererar textiler efter kundernas behov och önskemål. Produktionsenheten är belägen i Vaggeryd där man hanterar tonvis med tvätt på daglig basis.


Dina arbetsuppgifter

Du kommer få vara en del av de teamet som är verksamma tidigt i processen. Dina primära arbetsuppgifter kommer innebära sortering av ankommande gods vilket ställer höga krav på god fysik då arbetet är väldigt påfrestande fysiskt.


Din profil

Vi tror att du har en tidigare bakgrund eller är aktiv inom idrotten. En lagspelare som förstår innebörden av att samarbeta, stötta och peppa sina kollegor. Du är fysiskt stark och ger inte upp när det när det tar emot. Det är även viktigt att du kan behålla lugnet i stressiga situationer då arbetet sker i högt tempo.

Krav:

Du är 18 år gammal

Du behärskar svenska flytande

Ingen tidigare arbetslivserfarenhet krävs men är meriterande.


Du kommer att få relevant utbildning för att lära dig arbetsuppgifterna. Vi söker dig som kan och vill jobba under sommaren v.24-v.34 där de finns goda chanser till en förlängning och fortsättning tillsammans med oss.

Arbetstiderna är 07:00-16:00 förlagda måndag till fredag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

K-Bemanning AB

Placering

Vaggeryd

Kontaktperson

K-Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons