Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker sommarjobbare till våra verksamheter inom Vatten och avlopp

Vi söker sommarjobbare till våra verksamheter inom Vatten och avlopp

WBAB · Smedjebacken · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Säsongsjobb

Ansök via mejl

Vill du arbeta för ett mer hållbart samhälle och samtidigt ge service till invånarna i Ludvika och Smedjebacken? Då kan detta sommarjobb vara något för dig!


WBAB är samhällsbyggare och en viktig lokal aktör som säkerställer de grundläggande funktionerna för ett hållbart samhälle – rent vatten i kranen, miljösäkert avlopp och effektivt omhändertagande av avfall. Nu söker vi dig som vill hjälpa oss med våra reningsverk, vattenverk och pumpstationer i sommar.

Din roll

Du har ansvar för att spola våra vattenledningar vid våra spolposter. I ditt uppdrag ingår även att hålla rent och snyggt genom att klippa gräset vid våra olika reningsverk, vattenverk och pumpstationer. Utrustning till gräsklippning och utbildning i hur du spolar våra vattenledningar får du av oss. Arbetet är förlagt till både Ludvika och Smedjebackens kommuner.

Din profil

Du ska vara 18 år fyllda och ha B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar våra värdeord: ärlig, öppen, nyfiken, delaktig och professionell. Som person har du lätt för att samarbeta och har ett gott bemötande. Du gillar att både arbeta självständigt och tillsammans med kollegor. Du är också flexibel, ansvarstagande och noggrann. Du trivs med att arbeta utomhus och kan hantera ett ibland fysiskt krävande arbete.

Anställningsvillkor

Tjänsten är en visstidsanställning under sommarperioden från vecka 24 till och med vecka 32.


Ansökan

Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast den 30 april 2024 som är sista ansökningsdag.

Skicka din ansökan i form av ett personligt brev och cv via e-post till jobb@wbab.se. Skriv: ”Sommarjobb, Vatten och avlopp” i ämnesraden.

På WBAB strävar vi efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar.

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Dina ansökningshandlingar kommer vi att spara under pågående rekryteringsprocess och radera efter avslutad rekrytering.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt mediesäljare och liknande.

Kort om oss

WBAB är ett kommunalt bolag som ansvarar för vatten, avlopp, avfall och återvinning i Ludvika och Smedjebackens kommuner. Vi är cirka 85 anställda och vårt ledningskontor med kundservice ligger i Smedjebacken. Vårt uppdrag är att säkerställa en trygg, serviceinriktad, effektiv och hållbar verksamhet. Vårt fullständiga namn är WBAB WessmanBarken Vatten & Återvinning AB, men vi kallar oss för WBAB. Vi ägs av Ludvika kommun och Smedjebackens kommun.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

WBAB

Placering

Smedjebacken

Kontaktperson

WBAB WessmanBarken Vatten & Återvinning AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons