Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker Sjuksköterska till Ortopedavdelning 3, Lindesbergs lasarett

Vi söker Sjuksköterska till Ortopedavdelning 3, Lindesbergs lasarett

Region Örebro län · Lindesberg · Ansök senast 9 juni (42 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens HoS:2023:1018 i din ansökan

På Ortopeden i Lindesberg är vi i huvudsak ett Protescentrum som tar hand om patienterna som har behov av operation i höftleder och knäleder men också de patienter som oturligt drabbats av komplikationer i det opererade området så som infektioner, protesnära frakturer eller luxationer. Övriga akuta ortopediska åkommor kan ibland förekomma hos oss samt satellitpatienter från andra avdelningar. Vi är ett härligt gäng kollegor på Lindesbergs lasarett som ser framemot att arbeta tillsammans med dig!

Du kommer få börja med att arbeta tillsammans med en van sjuksköterska på samtliga av dina arbetspass som är förlagda till veckodagarna. Du har ett kollegialt stöd av engagerad mentor och fantastiska kollegor samt en individuellt anpassad inskolning efter vad just du behöver.

I ett tätt samarbete mellan olika professioner arbetar vi tillsammans och sätter patientens väl i fokus. I vårt gäng har vi sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, professorer, fysioterapeuter och rehabiliterings-assistenter samt arbetsterapeut och dietist. Farmaceut finns hos oss på vardagarna som hjälper till med att bla dela läkemedel och på rond en medicinsk vårdadministratör som för rondanteckningarna.

Tillsammans på avd 3 och i nära samarbete med andra enheter på Lindesbergs lasarett så som Operation, Pos tOp och Röntgen finns vi för våra patienters väl.

Verksamhetsområde ortopedi och handkirurgi bedriver universitetssjukvård samt klinisk forskning vid länets tre sjukhus, Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Verksamhetsområdet bedriver vård inom hela det ortopediska området inklusive högspecialiserad vård. Inom området pågår en omfattande omstrukturering i syfte att förbättra tillgänglighet, kvalitet och kostnadseffektivitet. Uppbyggnaden av en klinisk forskningsenhet är ett viktigt led i utvecklingsarbetet.

Lindesbergs lasarett är ett av Region Örebro läns tre akutsjukhus. Här hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar - en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. Lasarettet har cirka 600 anställda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Vi söker Sjuksköterska till Ortopedavdelning 3, Lindesbergs lasarett

Arbetsuppgifter

Som en av flera sjuksköterskor arbetar du dagligen med hög kvalitet i omvårdnaden, pre- och postoperativt. Sedvanliga arbetsuppgifter på vårdavdelning, opererande verksamhet.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska som kanske har jobbat ett tag eller är helt nyutbildad som sjuksköterska.

Som person trivs du med att arbeta i ett högt tempo i samarbete med andra professioner och med patienten i fokus. Du har en god kommunikativ förmåga, behärskar god svenska i tal och skrift samt har en positiv inställning, förmåga att arbeta flexibelt och med stort engagemang! Du tycker om att ha roligt på jobbet. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Ansökan

Intervjuer sker fortlöpande. Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vill du veta mer om vad vi erbjuder dig eller hur det är att leva och bo i vårt län.

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Örebro län

Placering

Lindesberg

Kontaktperson

REGION ÖREBRO LÄN

Vid ansökan:Ange referens HoS:2023:1018 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons