Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker nu sommarvikarier samt vikarier efter sommaren!

Vi söker nu sommarvikarier samt vikarier efter sommaren!

Habiliteringsinsats · Knivsta · Ansök senast 16 maj (16 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ansökan Vårdare i din ansökan

Vi söker nu sommarvikarier samt vikarier efter sommaren!

Verksamhetsbeskrivning:

Habiliteringsinsats är ett familjeföretag verksamma inom privat vård och omsorg. Vi är specialiserade på svår beteendeproblematik inom LSS och vi jobbar beteendeterapeutiskt.

Till den ena av våra två gruppbostäder, Hälleby Gruppbostad, söker vi nu nya medarbetare. Hälleby Gruppbostad är belägen i Risberga utanför Knivsta. Där finns det plats för tre funktionshindrade/autistiska personer i åldrarna 18-65 år.

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som är självgående och har en hög arbetskapacitet och moral, har lätt för att tillgodogöra dig handledning samt jobbar efter verksamhetens policys och rutiner. Du kommer få djupgående kunskaper om arbetet kring svår beteendeproblematik. Du har en hög arbetsmoral och är inte rädd för att delegeras ansvar. Daglig verksamhet bedrivs i egen regi och du som medarbetare är också med och jobbar där. Din utbildning är minst omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. Övrig relevant utbildning är meriterande. Det är viktigt att du har tidigare erfarenhet av arbete med funktionshindrade. Du uttrycker dig mycket bra i tal och skrift.

Arbetsuppgifter

Vi söker en undersköterska med vilja och energi, som förstår vikten av ett gott bemötande. Du har några års arbetslivserfarenhet av yrket, god kommunikationsförmåga, lätt att se möjligheter, du vill vara med och utveckla nuvarande verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Ditt arbete blir att jobba mot de mål och anvisningar som sätts upp gemensamt med och av gruppchef samt föreståndare. Arbetsplatsen är ett permanent gruppboende för funktionshindrade vuxna, som behöver ständigt stöd i sin dagliga livsföring samt träning på specifika områden – dock är tunga lyft inte vanligt förekommande. Arbetsmetoderna är mycket stimulerande och utvecklande för dig som har en ambition att arbeta med funktionshindrade med svår beteendeproblematik. Vårt arbetssätt präglas av kontinuerlig handledning, utbildning och utvärdering där din samarbetsförmåga blir viktig.

Arbetet innebär dagtid, kväll och nattetid. Både vardag och helgdag.

Vi arbetar utpräglat beteendeterapeutiskt, varför vi söker medarbetare som har erfarenhet av och/eller ett uttalat intresse för sådant arbetssätt.

Vi kommer att kunna erbjuda en bra marknadsmässig lön för rätt medarbetare.

B-KÖRKORT är ett krav.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Habiliteringsinsats

Placering

Knivsta

Kontaktperson

Habiliteringsinsats i Uppsala AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ansökan Vårdare i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons