Jobbsafari Àr en del avschibsted logo

🌿 Vi söker hemstĂ€dare 🌿

🌿 Vi söker hemstĂ€dare 🌿

Green Clean Sverige AB · GÀvle · Ansök senast 30 apr. (3 dagar kvar)

Deltid · TillsvidareanstÀllning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens TillsvidareanstÀllning i din ansökan

Green Clean Àr i en expansiv fas och söker fler hemstÀdare, vi Àr ett stÀdföretag med miljön och vÄra kunders behov i fokus.

Vi söker dig för en tillsvidareanstÀllning som inleds med 6 mÄnaders provanstÀllning. AnstÀllningsgraden Àr tÀnkt till 80% men det Àr diskuterbart. Arbetstiderna varierar mellan ca kl 7.30 till 17.00. Arbetet Àr förlagt mÄndag till fredag med lediga helger och röda dagar. Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvÄrdsbidrag till vÄra anstÀllda. Frukost, frukt, kaffe och dylikt finns alltid pÄ kontoret för alla som arbetar hos oss.

HemstÀdning kommer vara en stor del av arbetet sÄ du bör inte vara rÀdd för katt eller hund och heller inte ha nÄgon pÀlsdjursallergi, dÄ mÄnga av vÄra kunder har husdjur. Det kommer Àven förekomma en del flyttstÀdning och fönsterputsning och har du inte erfarenheten sÄ önskar vi att du har entusiasmen att lÀra dig! Vi röker inte pÄ arbetstid.

Du som person har hög arbetsmoral och trivs i en miljö med vÀxelvis högt tempo och som gÀrna hugger i och hjÀlper dina kollegor dÀr du behövs. Vi kör företagets bilar och dÀrför Àr det krav pÄ manuellt B-körkort. För att förstÄ vÄra skriftliga stÀdinstruktioner och kunna kommunicera med vÄra kunder behöver du goda sprÄkkunskaper i svenska.

Vi rekryterar löpande sÄ vÀnta inte med din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Green Clean Sverige AB

Placering

GĂ€vle

Kontaktperson

Green Clean Sverige AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens TillsvidareanstÀllning i din ansökan

Dela jobbannonsen

AnmÀl annons