Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker en ny Marknadsspecialist

NSR AB · Helsingborg · Ansök senast 24 maj (6 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vad kan vi erbjuda dig?

NSR (Nordvästra Skånes Renhållnings AB) är ett kommunalt bolag som samlar in, tar hand om och hittar avsättning för avfall och återvinningsmaterial. I samverkan med andra aktörer vill vi minska mängden avfall, skapa en cirkulär ekonomi och bidra till att utveckla ett mer hållbart samhälle. På NSR får du chansen att vara delaktig i att bygga ett långsiktigt och hållbart samhälle som bidrar till miljönytta.

Som Marknadsspecialist tillhör du ett team med totalt ca sex medarbetare och rapporterar till Avdelningschef för Affärsutveckling.

Avdelningen Affärsutveckling på NSR är under stark utveckling och står inför en rad utmaningar. Avdelningen ska verka för att nå bolagets mål inom fokusområdena restavfall, matavfall, plast, massor och trä- och trädgårdsavfall. Som Marknadsspecialist har du en framträdande och bidragande roll i detta arbete. NSR:s affärsplan och den regionala avfallsplanen med högt ställda mål om att bland annat minska avfallet styr vårt arbete.

Om tjänsten

Som Marknadsspecialist på NSR har du en viktig roll i att säkra våra materialflöden, du behöver säkerställa att avfall kommer in till våra produktionsanläggningar men också ut från oss i återvunnen form. Vi driver och utvecklar idag ett flertal behandlingslinjer i egen regi, så i rollen som Marknadsspecialist kan inköp och avsättning gälla såväl förorenade massor som trädgårdsavfall till vår nya produktionslinje för biokol. En anläggning som kommer att producera ca 1500 ton biokol. Biokolsmarknaden är idag under stark utveckling och därför är både befintlig marknad och marknadsutveckling av nya applikationer viktiga områden så vi kan öka produktionen och miljönyttan ytterligare i framtiden.

När det gäller de förorenade massorna används de idag som ett konstruktionsmaterial till deponikonstruktioner i bland annat Höganäs och Helsingborg. Inom några år så kommer dessa arbeten att färdigställas. För att förhindra att massor i framtiden behöver deponeras och för att skapa nya råvaror till att öka byggandet med återvunna material, kommer NSR etablera nya behandlingslinjer under kommande år.

Ditt uppdrag innebär bland annat att:

  • ansvara för inköp från externa och interna samarbetspartners
  • ansvara för försäljningen av produkter som används i anläggningsändamål och övrigt återvunnet material.
  • kvalitetssäkra våra processer
  • vara stöd i produktifieringsprocessen av återvunnet material
  • etablera nya återbrukspartners
Vem är du?

Du är en lyhörd relationsbyggare med god samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera, både i tal och skrift. Du gillar att lösa problem och vill förstå hela värdekedjan. Du trivs med att ta ansvar och har förmåga att fatta snabba beslut i en förhandlingssituation.

Som Marknadsspecialist på NSR brinner du för en innovativ utveckling av affärsmodeller och att förenkla befintliga processer. Du har ett helhetsperspektiv och hittar synergier samt innehar ett stort miljöintresse.

Vi vill att du har
  • erfarenhet från logistik-, återvinnings- eller entreprenadbranschen
  • erfarenhet av försäljning, inköp och kvalitetssäkring
  • goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • kunskap och erfarenhet av LOU
  • god datorvana, speciellt Officepaketet
  • B-körkort
Meriterande är
  • god kännedom om AMA
  • relevant eftergymnasial utbildning
  • intresse för och kunskap om produktlagstiftning
Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsgrad: 100%

Tillträde: snarast enligt överenskommelse

Placering: NSR:s huvudkontor i Helsingborg

Ansökan

Urval kan komma att ske löpande, sök därför tjänsten så snart som möjligt men senast 2024-05-24. Du ansöker till tjänsten via vår karriärsida som du når via hemsidan.

Vid frågor om tjänsten kontakta vår Avdelningschef för Affärsutveckling Rickard Heed via mejl rickard.heed@nsr.se eller på telefon 042-4001302

Unionens representant Lennart Jensen når du via mejl lennart.jensen@nsr.se

Akademikernas representant Lotta Lewis Jonsson når du via mejl lotta.lewis-jonsson@nsr.se

Vi strävar efter mångfald och efter att bygga en organisation med olika kompetenser och bakgrunder men vårt förhållningssätt har vi gemensamt och det stödjer oss i vilka beteenden som leder till framgång. Centralt i detta är Samverkan, Miljöengagemang och Framåtanda.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av företag med erbjudanden om hjälp med kompetensförsörjning, annonsering och rekrytering.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

NSR AB

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Nordvästra Skånes Renhållnings AB (Nsr)

Dela jobbannonsen

Anmäl annons