Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker en mektekniker till Landskrona Energi

Vi söker en mektekniker till Landskrona Energi

LANDSKRONA ENERGI AB · Landskrona · Ansök senast 10 maj (11 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker nu en mektekniker för att stärka upp vårt team på Fjärrvärme Produktion. Har du mekanisk kunskap och erfarenhet av underhåll inom energiproduktion och är redo för nya utmaningar? Då är du välkommen att ansöka till oss!

Om rollen

Underhållsavdelningen består av ett gäng kollegor inom mekanik, fastighet, el, instrument samt styr- och reglerteknik. Vi arbetar tillsammans med förebyggande och avhjälpande serviceunderhåll på all förekommande utrustning inom vår produktion av el och fjärrvärme. Du utför alla förekommande arbetsuppgifter som mekteknikerna arbetar med och stöttar övriga underhållsavdelningen med tekniska lösningar vid behov.

Exempel på arbetsuppgifter

  • serviceunderhåll av energianläggningar, pumpar och ventiler
  • byta ut slitna och defekta delar på utrustningen
  • utföra periodiska aktiviteter genererade av underhållssystemet samt återrapportera åtgärder i systemet
  • delta aktivt i planering och utförande av revisioner

Mekteknikerna arbetar enligt ett roterande skiftschema där två man arbetar dagtidspass och två man på kvällspass.

Landskrona Energi koncernen har verksamhet som är samhällsviktig och vi ställer krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Denna befattning innebär att du kommer att krigsplaceras hos arbetsgivaren.

Om dig

Vi söker i första hand dig som har flerårig och dokumenterad erfarenhet inom mekanik och underhåll inom industri samt eftergymnasial utbildning inom samma eller likvärdigt område. Du har B-körkort och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Truck, lift, lyft och Heta arbeten-certifikat är önskvärt samt kunskaper inom hydraulik och pneumatik. Du är strukturerad, handlingskraftig och lösningsorienterad som person och har ett brinnande intresse för mekanisk teknik. För att lyckas i rollen hos oss krävs det att du har en förmåga att bidra i det dagliga lagarbetet, men också att kunna arbeta självständigt. Du är med och bidrar till att skapa en god atmosfär och lever vår värdegrund ”BEA” genom att Bemöta, Engagera och Ansvara.

Om arbetsplatsen

Energiknuten producerar både fjärrvärme och el som förser Landskrona med en lättskött och miljösmart uppvärmning. Vårt bränsle består utav industriellt restavfall som vi energiåtervinner. Vi tar även hand om restvärme från elproduktion och industrier i Landskrona. På Energiknuten arbetar omkring 28 personer som tillsammans arbetar för att vara i ledningen för Landskrona.

Om företaget

Landskrona Energi ansvarar för att leverera hållbara och säkra energi- och kommunikationslösningar inom Landskrona stad. Hos oss jobbar ca 100 medarbetare mot vår vision ”Tillsammans är vi alltid i ledningen och bidrar till en smartare stad att leva och verka i”. Att tänka smart är också något som genomsyrar vår arbetsplats, där vi arbetar i ett hälsosamt och modernt arbetsklimat med ett balanserat privat- och arbetsliv eftersom våra anställda är det viktigaste vi har. Förutom förmåner såsom exempelvis friskvårdsbidrag, friskvårdstimme och gym på arbetsplatsen kan vi även erbjuda Landskronelen till marknadens bästa villkor!

Välkommen med din ansökan!


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

LANDSKRONA ENERGI AB

Placering

Landskrona

Kontaktperson

Landskrona Energi AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons