Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker en Informationssamordnare

Borås Energi och Miljö AB · Borås · Ansök senast 5 maj (6 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du vara med på resan att skapa Sveriges mest hållbara kretsloppsstad? Är du intresserad av att skapa mervärde för våra kunder? Då kan du vara just den personen vi söker.

Du kommer att tillhöra Projektavdelningen som genomför tekniska projekt inom Borås Energi och Miljös verksamhetsområden fjärrvärme, fjärrkyla, biogas, avfallshantering samt vatten och avlopp.

På Borås Energi och Miljö pågår digitalisering av vår anläggningsinformation. Vi söker en informationssamordnare som vill vara delaktig i arbetet att utvecklavår anläggningsinformation och ta oss närmare vår vision att skapa en komplett digital tvilling av verkligheten. Det finns ett stort utvecklingsbehov i vår bransch som attgå ifrån fysisk dokumentation och spridd information till digitala modeller och integration mellan system som kontinuerligt utvecklas och anpassas.

I tjänsten ingår bland annat att vara systemadministratör för vårt anläggningsinformationssystem Master Concept, uttagning av komponentbeteckningar, kvalitetssäkring och uppdatering av Anläggningsinformation, utlämning av anläggningsinformation och arbeta i våra projekt som informationssamordnare.

Din bakgrund:För att vara framgångsrik i rollen söker vi dig som har erfarenhet från att arbetasom informationssamordnare i projekt. Du bör ha arbetat som administratör i anläggnings- eller projekthanteringssystem och ha en stark teknisk kompetens gällande CAD med erfarenhet inom något av process/el/bygg/VA/FV.Du arbetar obehindrat i Officepaketets olika program. B-körkort och god svenska i tal och skrift är ett krav.

Meriterande är:

  • Erfarenhet av beteckningsstandarderna KKS och SSEN 81346
  • Arbetat i Master Concept
  • Arbetat med att hantera databaser
  • Arbetat som Elkonstruktör eller Processkonstruktör

Dina egenskaper:Som person är du ansvarskännande, engagerad och har hög kvalitet på ditt arbete. Du gillar ordning och reda och kan på ett pedagogiskt sätt kommunicera behov och följa upp. Du förstår såväl detaljer som helhet och kan se kopplingen mellan projektering till genomförande och förvaltning. Du är van att arbeta självständigt men uppskattar att samarbeta med andra människor och ser samverkan som en av nycklarna till framgång och goda resultat. Förutom dina tidigare kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi? Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. För att uppnå detta erbjudervi en arbetsplats med utvecklande arbetsuppgifter. Vi satsar mycket på personalens hälsa med flera friskvårdsförmåner och aktiviteter. Vi har konkurrenskraftiga anställningsvillkor och goda förmåner som komplement. Kretslopp, omtanke och framåt är våra värdeord som avspeglar sig både inom bolaget och ut till kunder.

Bra att vetaTjänsten ären tillsvidareanställning med start snarast eller enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan senast den 5 Maj 2024. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Erika Dinis, 076-789 90 77 eller e-post erika.dinis@borasem.se.

Vår vision är att tillsammans med boråsarna skapa Sveriges mest hållbara kretsloppsstad. Borås Energi och Miljö ansvarar för infrastruktur i Borås såsom fjärrvärme, avfallshantering, vatten och avlopp. Vi har över 350 medarbetare hos oss och 98 olika yrken. Omsättningen uppgår till cirka en miljard. Bolaget ingår i Borås Stadshus och är en av Borås mest spännande och utvecklande arbetsplatser.

Som ett led i vårt säkerhetsarbete och att vara en attraktiv arbetsgivare genomför vi bakgrundskontroller och drogtester på alla som är aktuella för anställning hos oss.

Inför varje rekrytering tar vi beslut om vilka rekryteringskanaler vi ska använda och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Borås Energi och Miljö AB

Placering

Borås

Kontaktperson

Borås Energi och Miljö AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons