Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker en erfaren redovisningskonsult

Vi söker en erfaren redovisningskonsult

Account Ekonomipartner i Örebro AB · Örebro · Ansök senast 10 maj (11 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vi söker en driven och erfaren redovisningskonsult till vårt kontor på Aspholmen i Örebro. Vi söker dig som har mod att utmana hur bra kan bli bättre, har driv i leverans till kund och hjärta för siffror.

Vi är en familjär byrå där vi alltid har kunden och kollegan i fokus. Människan är alltid det viktigaste för oss. Teamkänsla och samarbete med kollegor är nyckeln till vår framgång.

Vi vill ha roligt och trevligt varje dag på jobbet och vi strävar alltid efter balans mellan jobb och privatliv. Som anställd hos oss är det enormt viktigt att du får vara med och påverka ditt dagliga arbete hos oss.

Som redovisningskonsult hos oss har du en omväxlande och självständig roll. Du arbetar på uppdrag av våra kunder och arbetet utförs på kontoret eller förlagt hos kund. Vi vänder oss till små och medelstora företag och du har en konsultativ roll och fungerar som rådgivare i hela kundens ekonomiprocess.

Arbetsuppgifter:

Löpande bokföring

Bokslut och årsredovisningar

Löpande rapportering till kund/kvalitetssäkra månadsbokslut

Inkomstdeklarationer

Konsultation och kundrådgivning/kundvård

Vem är du?

En lämplig bakgrund för denna tjänst som redovisningskonsult är:

Relevant utbildning från universitet/högskola alt. annan relevant eftergymnasial utbildning

Minst 2-3 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete med vana att upprätta bokslut, inkomstdeklarationer och årsredovisningar

God datavana

Flytande svenska i tal och skrift.

Vi ser det som meriterande om du är auktoriserad redovisningskonsult eller att du har som mål att bli det inom snar framtid.

För att passa in i rollen tror vi att du trivs med att ta eget ansvar för din planering och dina arbetsuppgifter. Du trivs med att samarbeta med både kollegor och kunder. Vi tror även att du är kommunikativ och har förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skift. Som person är du social och serviceinriktad och kan hantera flera uppdrag samtidigt. För att vara framgångsrik i rollen krävs det att du är mån om att arbeta kundorienterat.

Du erbjuds:

Account Ekonomipartner AB är en lokal redovisningsbyrå beläget på Aspholmen i Örebro. Hos oss arbetar du med frihet under eget ansvar och flexibel arbetstid samt kollektivavtal och bra förmåner. Vi tycker att det är viktigt att du känner dig stimulerad i din roll och arbetar därför med medarbetarsamtal där du sätter mål och planer för din utveckling. Du får också ett härligt gäng kollegor med bred kompetens och socialt arbetsklimat.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Account Ekonomipartner i Örebro AB

Placering

Örebro

Kontaktperson

Account Ekonomipartner i Örebro AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons