Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker en CE-chaufför!

Rossing Åkeri & Logistik AB Helsingborg · Helsingborg · Ansök senast 5 maj (5 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Chaufför Helsingborg i din ansökan

Söker du efter ett varierande och spännande chaufförsjobb på ett expansivt företag som värnar om sina anställda? Vill du hjälpa och att säkerställa högklassiga leveranser till våra kunder? Då är detta jobb helt rätt för dig!

Vem är du?

Vi söker nu en snabb och arbetsvillig chaufför som trivs med ett varierat arbete som har CE körkort, YKB och digitalt färdskrivarkort.

Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du är hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös och vi ser gärna att du gillar att lösa problem med andra.

Att du är flexibel, ordningsam och punktlig ser vi som en självklarhet. Du gillar att hålla dig i form, för det här jobbet innebär att du hela tiden är i rörelse. Du är också positiv och förstår vikten av nöjda kunder och har en hög social kompetens.

Vi vill att du är trygg och säker i din chaufförsroll och ansvarsfull. Arbetet innebär distributionskörning i Helsingborg med omnejd.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av styckegodshantering och distributionskörning och det är meriterande om du har ADR samt truckkort.

Respekt för dina medtrafikanter, kunder och kollegor är centrala för oss. Vi är ett litet med tight gäng som jobbar här. Alla ställer upp för varandra, så en god gemenskap är viktigt för oss och för att man ska trivas här.

Förmåner

  • Friskvårdsbidrag
  • Moderna faciliteter
  • Marknadsmässiga löner och villkor
  • Goda möjligheter att avancera inom företaget

Övrig information

Tillsvidareanställning på 100% som föregår av sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse och arbetstiden är förlagd dagtid 7-16 med placering i Helsingborg.

Om oss

Rossing Åkeri och Logistik är ett företag med många år i branschen med verksamhet på ett flertal orter runt om i Sverige. Företaget är expansivt och har höga ambitioner och stora framtidsvisioner. Rossing Åkeri och Logistik erbjuder ett brett utbud av transporter och logistiklösningar med bl.a. långsiktiga distributionslösningar, fjärrlinjer, tredjepartslogistik, personaluthyrning samt bil och lastbilsuthyrning.

Intervjuer kommer att hållas löpande så Välkommen med din ansökan redan idag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Rossing Åkeri & Logistik AB Helsingborg

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Rossing Åkeri & Logistik AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Chaufför Helsingborg i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons