Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker dig som vill stärka föreningsliv och civilsamhälle!

Vi söker dig som vill stärka föreningsliv och civilsamhälle!

Den Ideella Fören Möckelnföreningarna · Karlskoga · Ansök senast 1 maj (2 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Är du Möckelnföreningarnas nya verksamhetsledare?

Kort om Möckelnföreningarna

Möckelnföreningarna är en paraplyorganisation för den idéburna sektorn i Karlskoga och Degerfors kommuner, som tar tillvara människors vilja och rätt att samlas.

Genom att främja samverkan inom vår sektor, men också tillsammans med offentlig och privat sektor, verkar vi för ett starkare föreningsliv och civilsamhälle.

Kort om tjänsten

Vi söker nu en ny verksamhetsledare som blir den sammanhållande länken mellan alla våra uppdrag. Tjänsten innebär att förvalta, styra och prioritera bland pågående projekt, men också bidra med nya idéer.

Vem vi söker

Vi söker dig som brinner för föreningslivet och civilsamhället. Du är en tydlig, erfaren ledare som klarar av att arbeta med flera spår samtidigt och du kan både delegera och utföra olika typer av uppgifter. Du ska både klara av att samarbeta med andra och arbeta på egen hand. Du bör vara trygg i ditt ledarskap då du kommer vara ansvarig för vår personalgrupp och vara länken mellan anställda och styrelsen.

I din roll förväntas du bidra med idéer och skriva projektansökningar. Tjänsten innefattar även att vara kontaktperson till samarbetspartners samt leda nätverk och hålla föredrag om oss och civilsamhället. Sammantaget krävs det att du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift och att du har förmågan att anpassa språket efter mottagare.

Det är även positivt om du har kunskap om wordpress, då vår webbportal Möckelnföreningarna.se är betydelsefull för oss.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en mycket varierad tjänst, där verkligen frihet under ansvar stämmer in som beskrivning. Du kommer att ingå i en liten, erfaren och engagerad arbetsgrupp där ni har stora möjligheter att påverka hur ni ska jobba och vilka projekt som Möckelnföreningarna ska satsa på framöver. Din arbetsplats är centralt belägen i Karlskoga.

Tjänsten är i huvudsak på dagtid, men arbetstid kan behöva förskjutas ibland då vissa möten med föreningar och flera av våra evenemang sker på kvällstid och helger.

Tjänsten är 100 % tillsvidareanställning med inledande provanställning i sex månader. Fast månadslön. Tillträde enligt överenskommelse.

Rekrytering sker löpande, så tveka inte med att skicka in din ansökan!

Frågor och ansökningar skickas till ordforande@mockelnforeningarna.net

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Den Ideella Fören Möckelnföreningarna

Placering

Karlskoga

Kontaktperson

Den Ideella Fören Möckelnföreningarna

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons