Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker CNC Operatör till en storkund!

EUSTAFF SWEDEN AB · Gislaved · Ansök senast 11 juni (25 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

CNC-operatörer se hit!

Eustaff är ett företag som rekryterar kvalificerad personal och arbetskraft till Sverige. Under de senaste åren har vi blivit en av marknadsledarna när det gäller rekrytering av personal till Sverige. På grund av ökad arbetsvolym söker vi nu en CNC-operatör för en anställning.

Dina arbetsuppgifter:
Som CNC-operatör kommer du att vara ansvarig för rörlaserskärning, och dina uppgifter inkluderar att läsa ritningar, byta verktyg och övervaka processen. Du ansvarar för att produkten skärs till rätt längd och rapportera avvikelser. Maskinen som används är Laser Tube LT7. Kandidaten bör behärska engelska på konversationsnivå.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi ser till att våra medarbetare känner sig trygga och förvärvar de nödvändiga färdigheterna för att utföra sitt arbete på bästa sätt. Vi erbjuder gratis boende enligt svenska standarder, arbetskläder och företagsbil.
 

Om oss:

Eustaff är ett mångkulturellt bemannings- och rekryteringsföretag.

Med bas i Sverige. Det låter oss dra fördelar av den oerhört stora mängd samlade kompetenser och kundkrets som ryms under vår globala verksamhet.

Vi har funnits i branschen under många år och erbjuder idag många attraktiva tjänster runt om i Sverige. Vi erbjuder en trygg anställning och är ett enklare alternativ där vi är praktiskt orienterade med ambitionen att hjälpa alla inblandade att lyckas.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan slutdatum.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

EUSTAFF SWEDEN AB

Placering

Gislaved

Kontaktperson

EUSTAFF SWEDEN AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons