Jobbsafari är en del avschibsted logo

Verktygstekniker/underhåll till AB Lundbergs Pressgjuteri Vrigstad

Verktygstekniker/underhåll till AB Lundbergs Pressgjuteri Vrigstad

AB Lundbergs Pressgjuteri · Vetlanda · Ansök senast 22 maj (23 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

VERKTYGSTEKNIKER/UNDERHÅLL TILL AB LUNDBERGS PRESSGJUTERI I VRIGSTAD

Vi söker nu en självständig verktygstekniker med ordningssinne till vårt trevliga kundföretag i Vrigstad. Du får arbeta i en spännande och utmanande arbetsmiljö där du erbjuds både personlig och professionell utveckling. AB Lundbergs Pressgjuteri är ett innovativt och ”redigt” familjeföretag med kunder inom fordons- elektronik- verkstads- och möbelindustrin. De har moderna automatiserade produktionsmetoder, väl fungerande verksamhetsstyrning och tänker bli Sveriges Grönaste Pressgjuteri. Med fler robotar än operatörer satsar de noggrant på arbetsmiljö. Idag är de 40 anställda och omsätter 60 miljoner kronor med mål att växa. Lundbergs producerar avancerat pressgjutgods i aluminium, varav hälften skickas på export..

ARBETSBESKRIVNING
Lundbergs Pressgjuteri behöver nu förstärka upp med en verktygstekniker. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för verktyg, teknik och maskiner. Du är personen som gillar att ha ordning och reda på dina verktyg i verktygsrummet. Du blir en viktig resurs för fortsatt effektiv produktion och minimering av driftstörningar. Fokus ligger på ett aktivt förebyggande underhållsarbete av formverktygen. Men också direkta insatser med enklare lagning av gjutverktyg och kringutrustning samt serva vaccumventiler och fyllkammare. Du har ett nära samarbete med bl.a. Teknisk chef och produktionspersonal. Vi värdesätter ett proaktivt arbetssätt för effektivitet, säkerhet och stabilitet i produktionen. Detta innebär att vi värdesätter din förmåga att bidra med både planering och dokumentering av vårt underhållsarbete.

ARBETSUPPGIFTER tex.

  • Putsa och åtgärda formverktyg så att nästa produktionstillfälle fungerar smidigt.
  • Ha ordning och reda på utrustning, var sak och verktyg på sin plats i verktygsrummet.
  • Göra div snabbåtgärder på verktyg som sitter i gjutmaskin
  • Se till så att fyllkammare finns och är redo för nästa körning.
  • Arbetar med kortsiktig och långsiktig förbättring med verktygsavdelningen
  • Genomför akut underhåll
  • Planerar och genomför planerat Underhåll
  • Meriterande om du har tigsvetskunskap, truck och traverskort
PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som innehar industrivana, gärna från metallindustrin. Du kanske gillar smide och har en viss kunskap i svetsning, och skärande bearbetning. Tålamod, flexibilitet och kvalitetsmedvetenhet är självklara egenskaper hos dig som söker. Du trivs i produktionsmiljön och har lätt för att lära samt vill vara med och bidra till företagets positiva utveckling. Du har alltid gillat att putsa, fila, slipa, skruva och reparera. Du har ordning och reda på papper och verktyg. Har du utbildning eller erfarenhet som verktygstekniker eller motsvarande är det meriterande. Vi söker dig som har truckkort och gärna Traverskort. Du har god förmåga och erfarenhet av att självständigt planera ditt arbete och är van vid att arbeta mot uppsatta mål. Som person är du noggrann och har gott ordningssinne. Du har känsla för hög service och har god social kompetens. Du uppskattar du ett lagspel som bygger på prestigelöshet, raka rör och laganda.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som verktygstekniker/ underhåll är en direktrekrytering till AB Lundbergspressgjuteri. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AB Lundbergs Pressgjuteri

Placering

Vetlanda

Kontaktperson

Eterni Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons