Jobbsafari är en del avschibsted logo

Verkstadstekniker

Carstedts Bil AB · Örnsköldsvik · Ansök senast 16 maj (17 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens FORDONSTEKNIKER i din ansökan

Inledning:

Är du händig och har intresse av att meka och skruva i bilar? Vi på Carstedts Bil i Örnsköldsvik söker nu fordonstekniker till vår verkstad. Oavsett om du har erfarenhet eller vill slå dig in i branschen har du här chansen att arbeta med bilar på ett företag som vill satsa på dig!

Information om tjänsten

Under 2023 har vi totalrenoverat och expanderat verkstaden, samt gjort om stora delar av bilanläggningen för att möta den ökade efterfrågan på våra person- och transportbilar. Vi söker nu fler duktiga tekniker som vill bli en del av vårt team.

För dig som är erfaren eller har ambitioner att utvecklas ytterligare inom yrket har vi ett välutformat utbildningsupplägg där du förutom nivån som Tekniker kan fortsätta och utbilda dig till Seniortekniker. Har du stora ambitioner kan du även sträva mot att bli Mastertekniker, där du ansvarar för företaget specialistkunskaper.

Arbetsuppgifter

Som tekniker hos Carstedts Bil genomför du reparations- och servicearbeten på person och/eller transportbilar.

Du kommer att delta i Fords utbildningsystem för att utvecklas som fordonsmekaniker.

Vi söker dig som:

har utbildning eller erfarenhet från fordonsservice. Du behöver inte ha fordonsutbildning utan du kan ha skaffat dig erfarenhet på annat sätt exempelvis genom att ha ett tekniskt intresse, kanske skruvar du med bilar eller andra fordon på fritiden? Du behöver B-körkort i tjänsten och kunskaper i svenska språket.

Vi tror att dina personliga egenskaper är viktiga och att du trivs med att jobba på en arbetsplats där arbetsglädjen är viktig och gemenskapen är stark.

Om du tror detta är något för dig sök tjänsten genom att skicka in CV och Personligt brev på platsansokan@carstedts.se och märk din ansökan med "FORDONSTEKNIKER".

Urvalsprocessen sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Carstedts Bil AB

Placering

Örnsköldsvik

Kontaktperson

Carstedts Bil AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens FORDONSTEKNIKER i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons