Jobbsafari är en del avschibsted logo

Verkstadschef

Strömbergs Bil AB · Kalix · Ansök senast 29 maj (13 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Strömbergs Bil söker en lyhörd ledare till sin verkstadsavdelning!

 

Strömbergs Bil i Kalix är familjeägt och idag ett av Norrbottens äldsta bilföretag som grundades 1947. De säljer och servar Volkswagen personbilar transportbilar, Skoda samt Isuzu. De finns i Kalix med drygt 30 anställda och sätter stort värde i en bra arbetsmiljö och ett gott kundbemötande.

Verkstadsavdelningen är deras största avdelning och har idag 15 medarbetare varav 10 mekaniker. Deras kompetenta och erfarna medarbetare tar emot personbilar och lätta lastbilar för reparationer, felsökningar och installationer.

 

Om tjänsten

Som verkstadschef har du många ansvarsområden och du ska kunna hantera allt från personalfrågor och kundkontakt till administration och resultatuppföljning. I samverkan med andra avdelningar och genom deltagande i ledningsgruppen blir du också en viktig del i företagets fortsatta utveckling och kvalitetssäkring.

En verkstadschef behöver kunna vara både i nuet och framtiden på samma gång. I rollen förväntas du leda och bidra till den dagliga driften, samtidigt som du ska kunna förutse och planera in kompetenshöjande insatser och agera affärsmässigt.

 

Din profil

Vi söker dig som har god ledarskapsförmåga där du visar tillit till och förvaltar medarbetarnas kompetenser på ett lyhört och ödmjukt sätt. Genom engagemang, trovärdighet och kommunikation visar du vägen och skapar förståelse och motivation i arbetslaget.

Då det händer mycket varje dag på verkstaden behöver du vara bra på att prioritera och agera även under stress likväl som du bör vara trygg i att ta svåra och ibland snabba beslut.
För Strömbergs Bil är även kundnöjdheten otroligt viktig och vi ser därför att du har fallenhet för att möta människor på ett bra sätt och leverera en hög kvalitet.

 

För att vara aktuell för tjänsten måste du

  • Ha god datavana och lätt för att lära dig nya system.
  • Allmän fordonskompetens och/eller intresse inom området.
  • Tala och skriva svenska obehindrat.
  • Ha ett affärsmässigt tänk.
  • B-körkort.

 

Det är meriterande om du har

  • Kunskaper inom ekonomi och personaladministration.
  • Ledarerfarenheter från privat- och/eller yrkeslivet.

 

Övrig information

Anställningen kommer inledas med, för tjänsten relevanta, utbildningsinsatser inom bl.a. verkstadsledning.

Sista ansökningsdag är 29 maj 2024.

I denna rekrytering samarbetar Strömbergs Bil med OnePartnerGroup och personlighetstester och bakgrundskontroller är en del av vår rekryteringsprocess. Vi gör löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. För frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Peter Nilsson Sandlund, 070-549 94 82 / peter.nilsson.sandlund@onepartnergroup.se eller Lena Jansson, 072-225 65 86 / lena.jansson@onepartnergroup.se

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.  

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Strömbergs Bil AB

Placering

Kalix

Kontaktperson

OnePartnerGroup Norr AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons