Jobbsafari är en del avschibsted logo

Verkstadschef Malmö

Maskin & Montage Mech AB · Malmö · Ansök senast 15 juni (47 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Information om ansökan:Mail

Verkstadschef Malmö


Maskin & Montage Mech AB är ett Industrisupport-företag som de senaste åren haft en väldigt bra utveckling tack vare våra drivna medarbetare och deras engagemang.

Tack vare vårt kunnande och mångårig erfarenhet, har vi många kunder inom olika industrigrenar men vår primära marknad är hissindustrin då vi har partneravtal med alla ledande hissleverantörer i landet. Mer om oss kan du läsa på vår hemsida www.mechab.com

Under 2022 öppnade vi en filial i Göteborg och den goda utvecklingen har lett till att våra nuvarande Verkstadschefer i både Malmö och Göteborg kommer att ha andra arbetsuppgifter i organisationen. Vi behöver därför hitta deras ersättare som skall ansvara för teknikerna i verkstaden samt ute på fältet och initialt även vara delaktiga ute både i vår produktion och ute på fältet.

Till vårt kontor i Malmö, söker vi nu en självgående och erfaren ledare med minst 10 års erfarenhet inom industriplåtslageri, montage, industriservice och/eller industrismide.

Om du har en positiv inställning till problemlösning och om du besitter nedanstående egenskaper, passar du troligtvis in i vårt Team:

· God ledare

· Självgående

· Lösningsorienterad

· Kundorienterad

· Hög arbetsmoral

· Gillar ordning & reda

· Stresstålig

· Kvalitetsmedveten

· Flexibel

Om du dessutom har erfarenhet från hissindustrin, ser vi det som en klar fördel då många av våra kunder är just hissföretag.

Du kommer ha direktkontakt med våra kunder både i verkstad och ute på fältet, per telefon och via mail. Eftersom många av våra kunder också använder engelsktalande montörer är goda kunskaper i engelska meriterande. Goda kunskaper i något av Balkanspråken (kroatiska, bosniska och serbiska) är också en fördel, då många av våra medarbetare kommer därifrån.

Om du är intresserad av att leda verkstadsteamet i Malmö, är du välkommen att skicka in din ansökan till work@mechab.com, vänligen skriv "Verkstadschef Malmö" i ämnesraden.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Maskin & Montage Mech AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Maskin & Montage Mech AB

Ansök via mejl

Information om ansökan:Mail

Dela jobbannonsen

Anmäl annons