Jobbsafari är en del avschibsted logo

Verkstadsassistent

Novare Potential AB · Stockholm · Ansök senast 9 maj (10 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om Malte Månson

Malte Månson Verkstäder är Sveriges största oberoende verkstadskedja för tunga fordon där kvalitet, tillgänglighet och nöjda kunder är ett självklart fokus. Vi arbetar med service och reparation av både chassi och en rad olika typer av påbyggnader. Våra verkstäder finns i mellersta och södra Sverige från Malmö i söder till Gävle i norr, på 17 orter med 17 anläggningar.

Om rollen

Vi söker just nu en verkstadsassistent. Du kommer att assistera våra mekaniker med allt möjligt som de behöver ha hjälp med i verkstaden, från att städa efter reparation och stötta mekanikerna med deras arbete, till att parkera och testköra reparerade lastbilar, hämta reservdelar, köra fordon fram och tillbaka för besiktning, hämta och lämna fordon hos kunder.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, service-minded, ordningsam och har en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har erfarenhet av samt trivs i en verkstadsmiljö.

Vi ser att du:

  • Har C-körkort
  • Kan göra dig förstådd på svenska

Tjänsten är tillsvidare (med 6 månader provanställning) och är på heltid (100%). Du kommer att arbeta i versktäderna i södra Stockholm (Jordbro eller Länna).

Vid frågor kontakta gärna Lana Haddad på lana.haddad@novare.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Novare Potential AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Novare Potential AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons