Jobbsafari är en del avschibsted logo

Verksamhetsutvecklare

Consensus Sverige AB · Arboga · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Bli en del av vårt framgångsrika team!

Consensus har förmånen att samarbeta med många stora och välkända företag inom flera olika branscher. Vi har en lång historia av att arbeta med interims/konsultuppdrag vilket gör att vi kan ge dig råd och fungera som bollplank för att du ska känna dig trygg.

Din arbetstrivsel och utveckling är viktig för oss. Därför har du en dedikerad konsultchef som har kontinuerlig kontakt med dig för att säkerställa att du får önskad utveckling i din yrkesroll och karriär samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.

Din roll

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer du att ansvara för och säkerställa att:

  • Produkt- och informationsflöden fungerar och hanteras optimalt och effektivt genom våra verkstäder.
  • Minska specialanpassade och produktanpassade flöden och arbetssätt i samverkan med berörda funktioner.
  • Aktivt förbättra och effektivisera avdelningens verksamhet och arbetssätt för ökad lönsamhet och effektivitet
  • Processer, Metoder & Verktyg kontinuerligt utvecklas för att stödja effektiva flöden.
  • I samverkan med berörda funktioner inom hela affärsområdet bidra till verksamhetsstödjande IT-Verktygsutveckling samt implementering i verksamheten.
  • Som uppdragsledare styra och leda mindre och större projekt inom avdelningen enligt given metodik och mot uppsatta mål.
  • Aktivt hålla dig uppdaterad om vad som är på gång och samverka med nödvändiga verksamheter/organisationer för att säkerställa att områdets intressen tillvaratas.

Vår kandidat

Vi ser att du är en prestigelös och nyfiken person som tycker det är lika viktigt med stora som små uppdrag. Du är analytisk och har en förmåga att tänka taktiskt och strategiskt. Du har en stark drivkraft och initiativförmåga samt brinner för verksamhetsutveckling och förbättringsarbete.  Samtidigt vet du att tålmodighet och ihärdighet behövs då vissa verksamhetsförändringar är komplexa och tar tid att genomföra. Utöver detta värdesätter du god struktur och ordning och gillar att samarbeta i team och bygga relationer.

För att lyckas i rollen tror vi du:

  • Har akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom produktion, underhållsverksamhet, supply chain eller planering
  • Har dokumenterad erfarenhet av att jobba med förbättringsarbete och verksamhetsutveckling
  • Är nyfiken och vill vara med där det händer
  • Är en god kommunikatör som kan omsätta teorier till praktik och göra dem tillgängliga för verksamheten
  • Har ett flödesorienterat förhållningssätt
  • Tryggt behärskar affärssystem och andra digitala verktyg
  • Behärskar engelska likväl som svenska både verbalt och i text
  • Har stor vana av MS Officepaketet (Word, Excel, Powerpoint, Visio etc)

Att vara konsult på Consensus

Som konsult hos Consensus får du stor frihet, kompetensutveckling och samtidigt ett stort personligt ansvar. Du blir en oerhört viktig medarbetare i vårt team och som ambassadör hos våra kunder. Du får en avgörande roll där din framgång kommer att bidra till vår och våra kunders fortsatta tillväxt.

Ansökan

Känner du dig redo för att ta nästa steg i din karriär och få möjlighet att använda din expertis för att göra skillnad för oss och våra kunder? Var med på vår resa så skapar vi unika möjligheter tillsammans!

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Louisa Björklund, louisa.bjorklund@consensus.nu, 079-098 26 69. Vi ser fram emot din ansökan på www.consensus.nu. Ansök redan idag då vi hanterar ansökningar löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Consensus Sverige AB

Placering

Arboga

Kontaktperson

Consensus Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons