Jobbsafari är en del avschibsted logo

Verksamhetsutvecklare

Kallhäll · Järfälla · Ansök senast 10 maj (11 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Verksamhetsutvecklare för ICA Transport

Är du en Verksamhetsutvecklare som drivs av att skapa hållbara resultat och utveckla verksamheten? Avdelningen Verksamhetsstöd Transport söker nu två verksamhetsutvecklare för att arbeta med medarbetaren och kunden i fokus.

Huvudsakliga ansvarsområde som Verksamhetsutvecklare för ICA Transport är att leda och samordna funktionens förflyttningar och förbättringsarbete i linje med uttalade strategier. Detta genom att:

  • Systematiskt förbättra hur en organisation leds, styrs och skapar värde
  • Strukturerat och tryggt leda organisationen i den transformationsresa vi är på, genom att involvera, lyfta fram och stötta kollegor
  • Leda, stötta och koordinera initiativ och projekt för att realisera strategiska förflyttningar/förbättringar med lean- och agila metoder
  • Agera Transports representant i gränssnittsforum inom ICA, samt agera point of contact för initiala diskussioner om förflyttningar på idébasis
  • Bidra med utblickar och nya perspektiv


Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av att leda förbättringsarbete med förståelse för flödesperspektivet (supply chain) och logistik. Du har förmåga att visualisera potentialer och avvikelser utifrån kvalitativa och kvantitativa data. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom projektledning, förändringsledning och praktiskt arbete utifrån lean och agila metoder. Har du också en relevant högskoleutbildning inom området så är det meriterande.

Du kommer ingå i Centralt Verksamhetsstöd Transport vars uppgift är att efter uttalade mål och strategiska fokusområden, tillsammans med Transportorganisationen driva verksamhetsutveckling som effektiviserar, kvalitetssäkrar och standardiserar våra arbetssätt. Vi är en avdelning med olika specialistkompetenser som arbetar efter övertygelsen om att framgång ligger i nära samarbeten där alla får bidra med sina styrkor. Inom Transportorganisationen är det en hög förändringstakt. Verksamheten befinner sig i en implementation av ett nytt Transport Management System, samtidigt som det pågår en rad andra processarbeten och projekt. Som verksamhetsutvecklare bidrar du med kraft och kompetens till allt detta!

För att lyckas i rollen krävs det att du är pedagogisk och entusiasmerande med mycket god kommunikativ förmåga. Du har ett starkt personligt ledarskap som väl balanserar med ICAs värderingar. Du fånga upp verksamhetens behov och ser dess potentialer. Du är strukturerad och metodisk, och gillar samarbete med olika funktioner och människor i en komplex och föränderlig vardag.

Du förväntas resa ungefär två gånger i månaden till något av ICAs transportkontor. Vi tillämpar flexibel arbetsplats vilket innebär en möjlighet att arbeta hemifrån två dagar i veckan.

Om ICA

ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss.

Sista dag för ansökan är 28 april 2024. Intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Tjänsterna är tillsvidareanställning på heltid. Vi ser gärna att du har placeringsort på något av våra transportkontor som finns i Västerås, Helsingborg, Kallhäll och Borlänge. Huvudkontoret ligger i Solna och rekryterande chef har placeringsort Västerås.

Kontaktperson och rekryterande chef:

Emma Wedegård, chef Verksamhetsstöd Transport 072-2202426

Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kallhäll

Placering

Järfälla

Kontaktperson

ICA Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons