Jobbsafari är en del avschibsted logo

Verksamhetsutvecklare till Uppsalahem

Uppsalahem · Uppsala · Ansök senast 2 okt. (155 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Uppsalahem är Uppsalas ledande bostadsbolag och har ca 300 engagerade medarbetare som förvaltar vårt bestånd med ca 18 000 lägenheter. Hos oss får du arbeta med något av det som är mest betydelsefullt för människor, deras hem. Nu söker vi en verksamhetsutvecklare som vill vara med och utveckla Uppsalahem med målet att vi ska bli Sveriges främsta bostadsbolag.

Vi söker nu en kreativ och målmedveten verksamhetsutvecklare till hållbarhetsavdelningen, med uppdraget att driva olika utvecklingsprojekt inom verksamheten. Genom ditt arbete bidrar du bland annat till att skapa ökad kundnöjdhet, stärkt ekonomi, förbättrad kvalitet och minskad klimatpåverkan. Du är i din roll starkt bidragande till att göra oss än mer framgångsrika.

Ditt uppdrag hos oss

Ditt huvudsakliga arbete är att på ett involverande sätt driva utveckling genom att planera och leda utvecklingsprojekt samt implementera förbättringar i alla delar av organisationen. Din roll sträcker sig från att identifiera och analysera möjliga förbättringsinitiativ till att på ett affärsmässigt sätt initiera, förankra, genomföra och följa upp förstudier, business case och utvecklingsprojekt. Rollen har ett särskilt fokus på kvalité, effektivitet, innovation och hållbarhet. Initialt kommer utvecklingsarbetet ske kopplat till bolagets mål att öka sorteringsgraden för avfall men efter hand kommer det att fyllas på med andra utvecklingsprojekt.

Du kommer arbeta tvärfunktionellt och både driva olika typer av utvecklingsprojekt samt finnas som stöd vid implementering.

I rollen ingår även att:

  • Informera och skapa delaktighet och engagemang bland Uppsalahems medarbetare kring att identifiera och genomföra förbättringar.
  • Ansvara för dina projekts rapportering, dokumentation, uppföljning och budget för att slutligen överlämna det färdiga resultatet till linjeorganisation.
  • Efter avslutat projekt utvärdera och arbeta för fortsatt utveckling.
  • Agera förändringsledare inom Uppsalahem.
  • Etablera, följa upp och förbättra samarbeten med externa leverantörer samt vara delaktig i att upphandla nya avtal.
  • Omvärldsbevaka och delta i och/eller initiera nätverk
Vem är du?

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och ditt engagemang. Tjänsten innebär inte personalansvar men du kommer att behöva ha ett gott ledarskap och förmåga att leda utan att vara chef. Du är en driven, strukturerad och självgående person med god samarbetsförmåga och vill bidra till att skapa ett positivt arbetsklimat samt brinner utvecklingsfrågor och projektledning. Du har en fallenhet för att bryta ner det komplexa och få med dig andra på ett inspirerande, lättsmält och begripligt sätt.

Vi söker dig som har:

  • Universitet- eller högskoleutbildning inom relevant område
  • Flertalet års erfarenhet inom projektledning, verksamhetsutveckling eller liknande
  • Erfarenhet av att leda utvecklingsarbete och genomföra utbildningar inom området
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • B-körkort

Önskvärt:

Vi ser positivt på erfarenhet från fastighetsbranschen och har du dessutom erfarenhet av att jobba inom hållbarhetsområdet, så är det meriterande.

Vi på Uppsalahem

Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare och gamers. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas? Som det ledande bostadsbolaget i Uppsala är vår vision att bli Sveriges bästa bostadsbolag. Läs mer om oss, vår historia och våra värderingar på www.uppsalahem.se.

Här kan du även läsa mer om vilka förmåner vi erbjuder.

Om anställningen

Omfattning:HeltidAnställningsform: TillsvidareanställningStart: Enligt överenskommelsePlacering:Cykelfabriken (Huvudkontoret)

Nyfiken?

Vill du veta mer om tjänsten? Då ska du kontakta Hållbarhetschef, Jenny Ångman, jenny.angman@uppsalahem.se. Vi går igenom ansökningarna löpande så rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Varmt välkommen med din ansökan senast 2024-05-15.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Uppsalahem

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Uppsalahem AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons