Jobbsafari är en del avschibsted logo

Verksamhetschef till enhet Hertig Karl och Jourkliniken

Verksamhetschef till enhet Hertig Karl och Jourkliniken

Region Örebro län · Örebro · Ansök senast 26 maj (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens FTV:2024:028 i din ansökan

Är du en ledare med ett modernt, modigt och tillitsfullt ledarskap som drivs av utveckling? Då kan denna tjänst vara din chans att tillsammans med oss ta nästa steg in i framtiden. Då god arbetsmiljö är ett prioriterat område inom Folktandvården får du hos oss möjlighet att arbeta aktivt med friskfaktorer och utöva ett hälsofrämjande ledarskap. Vi arbetar tätt tillsammans och strävar efter att arbeta i team och anser att hög kompetens, kvalitet och glädje är viktiga ingredienser på arbetsplatsen. Det du inte redan kan, det lär vi dig! Tillsammans skapar vi ett bättre liv!

Enheten består av klinikerna Hertig Karl och Jourkliniken mitt i Örebro stad och har sammanlagt 43 medarbetare och ca 14 500 vuxna patienter och 6 600 barnpatienter. Våra båda kliniker ligger i specialisthuset på Klostergatan 26 och vi finns nära Resecentrum som gör det enkelt att ta sig till och från oss med kollektivtrafiken. På Hertig Karl finns det 15 stycken stora och nyrenoverade behandlingsrum och Jourkliniken 4 stycken. Vår Jourklinik är öppen 365 dagar om året och bemannas av tandläkare från alla kliniker i regionen, här tar vi emot patienter som saknar fast tandläkarkontakt. Hos oss får du ett omväxlande arbete och ett kunskapsutbyte med erfarna och nya kollegor. Vi arbetar tillsammans i team och i olika former av samarbetspass med patienten i fokus, sätter en ära i att göra ett betydelsefullt arbete för våra patienter. Vi bemöter våra patienter och medarbetare med omtanke och respekt, arbetar för ett gott arbetsklimat, genom att tillsammans ställa upp för varandra, bidra med glädje och skapa trygghet på arbetsplatsen.

Folktandvården Region Örebro län arbetar aktivt för att länsinvånarna ska uppnå och behålla en god munhälsa hela livet. Folktandvårdens insatser genomsyras av ett tydligt hälsofrämjande perspektiv, såväl i patientarbete och populationsinsatser som i det interna arbetet. Folktandvården erbjuder tandvård på 21 allmäntandvårdskliniker, 8 specialisttandvårdkliniker och en jourklinik som har öppet alla dagar året runt. Inom Folktandvården finns också en verksamhet som arbetar med riktade folkhälsoinsatser till barn, unga och äldre, ett tandtekniskt laboratorium, en utbildningsenhet och en forskningsenhet som är nära knuten till Örebro universitet. Inom ledning finns utvecklingsstab, ekonomi/IT-stab, HR-stab och en kommunikationsstab. Totalt arbetar cirka 550 medarbetare inom Folktandvården.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Verksamhetschef till enhet Hertig Karl och Jourkliniken

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har förmåga att leda och entusiasmera, ta tillvara samtliga medarbetares kompetens samt utveckla deras professionella kunskaper. I din roll ansvarar du för vård- och personalplanering där du samverkar med klinikens ledningsstöd. Du ansvarar också för klinikens arbetsmiljöarbete samt budget och uppföljning i samverkan med övriga verksamhetschefer. Du bidrar till Folktandvårdens utveckling tillsammans med dina kollegor, samt verkar för Folktandvården och regionen som helhet.

Du är en förebild och kulturbärare av Region Örebro läns vision och värdegrund samarbete, utveckling och professionalism. Du arbetar aktivt för att dessa värderingar ska genomsyra hela verksamheten. Som verksamhetschef har du ett chefsförordnande vilket innebär att du i första hand arbetar som chef/ledare, kliniskt arbete sker på del av tid efter behov och önskemål i överenskommelse med närmaste chef. I din roll är du direkt underställd Folktandvårdsdirektören.

Övrig information

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Kvalifikationer

Vi värdesätter goda ledaregenskaper och välutvecklad samarbetsförmåga, kreativitet, analytisk samt strategisk förmåga. Dokumenterad erfarenhet av chefskap/ledarskap är meriterande samt erfarenhet av odontologiskt arbete. Vi utgår från att du i grunden har en odontologisk utbildning.

Ansökan

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Läs mer här

Vårt erbjudande till dig samt information om hur det är att leva och bo i vårt län

https://www.regionorebrolan.se/vierbjuderdig

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Örebro län

Placering

Örebro

Kontaktperson

REGION ÖREBRO LÄN

Vid ansökan:Ange referens FTV:2024:028 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons