Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ventilationsmontör

Crenna Plåt AB · Enköping · Ansök senast 16 maj (17 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Crenna är Sveriges största tillverkare av rektangulära ventilationskanaler och har marknadens bredaste sortiment av ljuddämpare. Crenna har fyra tillverkningssiter med totalt ca 120 personer och är sedan 2020 ett helägt dotterbolag till Lindab Sverige AB.

För att vara en helhetsleverantör till våra kunder så erbjuder vi även våra kunder montage på plats. Nu söker vi förstärkning av en ventilationsmontör som utgår från vårt kontor i Enköping.


Om rollen

Som ventilationsmontör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att montera ventilations- och luftbehandlingsutrustning åt våra kunder och säkerställa att arbetet utförs med hög kvalitet och följer gällande föreskrifter. Som montör arbetar du oftast i team och vi utför arbeten runt om i Mälardalen.


Om dig

För att lyckas i rollen ser vi att du är praktiskt lagd, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Du är ansvarstagande och arbetar strukturerat och lösningsorienterat. För denna roll behöver du behärska svenska i tal och skrift.

Vi ser också att du har erfarenhet inom hantverksbranschen och av arbete ute på byggarbetsplatser. Det är önskvärt att du har kunskap om ventilationsteknik och har du tidigare arbetat som ventilationsmontör så är det ett stort plus.


Vad vi erbjuder

Detta är en möjlighet att utvecklas tillsammans med oss och våra engagerade och kunniga medarbetare. Du erbjuds en trygg anställning med kollektivavtal, tjänstepension och friskvårdsbidrag. Anställningen är på heltid och vi tillämpar tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning.


Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Vid frågor kontakta Kamilla Söderquist på kamilla.soderquist@crenna.se. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista anställningsdag som är 2024-05-16.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Crenna Plåt AB

Placering

Enköping

Kontaktperson

Crenna Plåt AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons