Jobbsafari är en del avschibsted logo

VD/Verksamhetschef till prisad hälsocentral

Hälsorum Offerdal Jämtland ek fören · Krokom · Ansök senast 26 maj (9 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

VD/Verksamhetschef till prisad hälsocentral


Vill du jobba för Sveriges bästa hälsocentral och kooperativ, nu söker vi dig som vill axla rollen som VD/Verksamhetschef till Hälsorum – vårt kooperativ för ett friskare samhälle

Om oss

Hälsorum är ett kooperativ som driver både Hälsocentral och Företagshälsovård. Här är medlemmarnas engagemang viktigare än vinst och engagemanget märks på välbesökta årsmöten och arbetskvällar.

Hälsocentralen ligger i Änge som är en del av vackra Offerdalsbygden som under senare år haft stor inflyttning, bygden andas positivism och framåtanda. Möjligheterna till ett rikt natur- och friluftsliv är enorma.

Företagshälsovården har sina lokaler i Krokom med kunder i hela kommunen.

Vår vision "Tillsammans skapar vi ett friskare samhälle" ligger till grund för allt vårt arbete. Vi arbetar med en helhetssyn på hälsa och har spetskompetens inom medicin, beteendevetenskap och ergonomi.

Kort om tjänsten

Som VD och verksamhetschef är du vårt kooperativs ansikte utåt och arbetar för att upprätthålla goda relationer med regionen, kommunen, kunder, närstående, myndigheter och uppdragsgivare. Rollen innebär ett helhetsansvar för verksamheten, säkerställande att kvalitetsledningssystemet följs och levererar god kvalitet inom vård och behandling. I rollen ingår budget- och personalansvar.

Du flexibel och van att växla mellan långsiktiga strategier och operativa åtgärder.

Du ansvarar för cirka 20 anställda och underkonsulter och rapporterar direkt till styrelsen, styrelseordförande är din närmaste chef.

Tjänstgöringsgrad är 80% med möjlighet till 100% och det finns stora möjligheter att själv utforma tjänsten, tillträde och tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse.

Vem är du?

Vi söker dig med stort engagemang och dokumenterad erfarenhet från ledande befattning med personal och budgetansvar. Du är trygg i ditt ledarskap, kommunikativ och förtroendeingivande. Vi förväntar oss att du är lyhörd, engagerad, du drivs av att utveckla och förbättra. Du uppskattar samarbete och har en stor vilja att interagera, coacha och utveckla samt att få medarbetarna att växa i sina respektive roller. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du behöver ha god förståelse för företagsekonomi.

Du har en förmåga att arbeta strukturerat och innovativt med företagsutveckling och vill göra skillnad inom Jämtländsk hälsovård och skapa goda förutsättningar för vår bygd.

Meriterande

Erfarenhet av ledande befattning inom hälso- och sjukvård underlättar uppstarten, kunskap och erfarenhet av digitala tjänster i vården är meriterande liksom erfarenhet av kooperativ verksamhet.

Placering

Änge och Krokom.

Om rekryteringsprocessen

Sista ansökningsdag är den 26 maj. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Sök tjänsten via mail: info@halsorumz.se

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om vårt kooperativ på www.halsorumz.se

För frågor om tjänsten, kontakta:

Nuvarande Verksamhetschef, Eric Lalander

E-post: eric.lalander@halsorumz.se

Tel: 073 025 14 23


Styrelseordförande, Henrik Ling

E-post: henrik.ling@outlook.com

Tel: 070 377 46 96

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Välkommen till Hälsorum – vårt kooperativ för ett friskare samhälle

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Hälsorum Offerdal Jämtland ek fören

Placering

Krokom

Kontaktperson

Hälsorum Offerdal Jämtland ekonomisk fören

Dela jobbannonsen

Anmäl annons