Jobbsafari är en del avschibsted logo

Växthusarbetare till foodtech-bolag

Agtira AB · Haninge · Ansök senast 26 maj (7 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Har du ett genuint intresse för växter? Lockas du av ett självständigt fysiskt arbete i en härlig och varm miljö? Sök tjänsten som växthusarbetare till ett av Sveriges mest spännande food tech-bolag.

Din framtida utmaning

Agtira är ett nytänkande food tech-bolag som levererar och driver grönsaksodlingar i direkt anslutning till butiker. Just nu befinner sig företaget i en tillväxtfas och kommer därför att starta en ny anläggning i Haninge under hösten. Till denna anläggning söker vi nu växthusarbetare som vill vara med från start för att bygga upp denna spännande verksamhet.

Inom Agtira är vi totalt cirka 35 personer som är fördelade på fyra olika anläggningar i Sverige. Vi är ett starkt sammansvetsat team som tillsammans arbetar för att utveckla framtidens urbana odlingar. Det gör vi genom att erbjuda våra kunder Farming as a Service.

I rollen som växthusarbetare kommer du vara ansvarig för daglig växtskötsel, kvalitetssäkring och biologisk bekämpning.

Arbetsuppgifter som förekommer är:

  • Plantering
  • Ogräsrensning
  • Beskärning
  • Skörd av gurkor
  • Paketering av gurkor

Du spenderar din dag i en härlig miljö med en temperatur på cirka 25 grader.

Den du är

Vi söker dig som har ett genuint intresse för växter. Du behöver också ha ett öga för detaljer och gilla självständigt och fysiskt arbete.

Önskvärt är att du har tidigare erfarenhet av odling av växter samt av växthusutrustning och saxlift.

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Om företaget

Agtira är ett food tech-bolag som levererar och driver anläggningar för hållbar och lönsam livsmedelsproduktion. Genom att odla gurka, tomat, örter och andra grönsaker i direkt anslutning till butiker eliminerar vi transportleden och ser till att konsumenterna kan äta färska grönsaker året runt. Vi erbjuder också lösningar för fiskodling på land, så kallad akvaponi, där fisk- och grönsaksodlingen sker i samspel och drar nytta av varandra.

Vår affärsmodell Farming-as-a-Service (FaaS) innebär att vi bygger och driftar en skräddarsydd anläggning för de produkter kunden vill ha. Kunden köper hela sitt behov till fastställda priser under en längre period, upp till 15 år.

Våra anläggningar finns i dag i Härnösand, Sundsvall, Östersund och Skellefteå. Vår ambition är att vara världsledande inom odling i urbana miljöer och ständigt utveckla såväl odlingsmetoder som mjukvarustöd.

Klicka på länken så får du veta mer!

Agtira – Härodlade grönsaker varje dag, året runt (youtube.com)

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten, kontakta:

Lisa Fagerström, rekryteringskonsult Cre8 Future

lisa.fagerstrom@cre8future.se, 076-8241789

Varmt välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är den 26 maj.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Agtira AB

Placering

Haninge

Kontaktperson

Agtira AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons