Jobbsafari är en del avschibsted logo

Växeltelefonist Administratör

Fyllinge Åkeri AB · Halmstad · Ansök senast 30 apr. (2 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

TaxiService Halmstad är ett pålitligt och etablerat taxiföretag som är engagerat i att erbjuda förstklassig service och säkra transporter för våra kunder. Vi strävar efter att skapa en bekväm och pålitlig resa för alla våra passagerare. Vi har börjat växa och efterfrågan är stor av våra tjänster.

Du kommer att ta emot och hantera telefonsamtal för bokningar av resor. Koordinera och effektivt planera taxitransporter. Tillhandahålla utmärkt kundservice och svara på förfrågningar på ett professionellt sätt. Använda system för bokning och trafikledning effektivt. I arbetet ingår en del administrativa uppgifter.

Du som söker skall ha en fin telefonröst, serviceinriktad och flexibel.

Behärskar svenska och engelska språket i tal och skrift

Bra om man har jobbat som telefonist eller som kundservice innan, dock ej krav. God kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta under tryck. Grundläggande datorkunskaper. Kunna arbeta kvällar och helger och täcka upp under sommaren

Skicka in ditt CV och ett personligt brev beskriv gärna din erfarenhet och varför du är lämplig för rollen som Telefonist hos TaxiService Halmstad. Vi ser fram emot att välkomna en engagerad individ till vårt team!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Fyllinge Åkeri AB

Placering

Halmstad

Kontaktperson

Fyllinge Åkeri AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons