Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vassa Mötesbokare Sökes

Sweinvest Finance · Göteborg · Ansök senast 25 maj (26 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Sweinvest Finance AB är en växande konsultbyrå vars affärsidé grundas i att hjälpa mindre- och medelstora bolag med riktade insatser för att preventivt få dem att undgå att hamna i en ekonomisk svacka.

Tack vare vårt internationella nätverk och samarbetspartners är vi i en unik position då vi kan ge våra kunder bästa lösningar & service inom den finansiella/legala sektorn.

Sweinvest Finance har sin bas i Göteborg, och tack vare vår fortsatta tillväxt väljer vi nu att utöka vår säljstyrka. Av den anledningen söker vi vassa mötesbokare eller associerade konsulter som önskar att ingå i vårt team och anamma vår försäljningsfilosofi.

Kanske är det så att du önskar att lära dig mer om vår bransch och vill ta steget till att bli Key Account Manager. Alternativt arbetar du redan inom finans och vill ta steget till att bli konsult. Vi är öppna för olika samarbetsformer. Den röda tråden vi lägger vikt vid är att du har en stark integritet, önskar att fördjupa dig om vår bransch och brinner för att göra affärer.

Som mötesbokare/konsult hos oss kan du förvänta dig följande:

· Ingå i en professionellt uppstyrd organisation med härliga kollegor

· Tillgång till vår unika plattform bestående av juridisk/finansiell expertis

· Vara med på en fantastisk tillväxtresa

· Möjligheten att bygga upp ett eget kundbestånd

Vår ambition är att expandera och introducera Sweinvest som en ny fräsch aktör på marknaden. Ett steg att göra detta är att bygga ett dynamiskt team som följer vår vision och strategi. Är du den vi söker efter? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi granskar ansökningar löpandes. Är du rätt för oss kommer vi att höra av oss. För mer information är du välkommen att kontakta oss.

Sweinvest Finance AB

Leo Celija

Founder & CEO

Mob: +46 704 203267

E-mail: leo.celija@sweinvest.se

Adress: Gullbergs Strandgata 36D, 41104, Göteborg

George Stoev

Head of BackOffice

Mob: +46 706969292

Email: george.stoev@sweinvest.se

Web: www.sweinvest.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sweinvest Finance

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Sweinvest Finance AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons