Jobbsafari är en del avschibsted logo

Varm telefonförsäljning: Grundlön 20 000 kr + Bra provision!

Varm telefonförsäljning: Grundlön 20 000 kr + Bra provision!

Submit Bemanning · Solna · Ansök senast 30 sep. (153 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du en driven och entusiastisk person som älskar att prata med människor? Har du förmågan att övertyga och sälja med ett leende i rösten? Då kanske du är precis den vi letar efter!

Vi på Submitsöker en passionerad telefonförsäljare till en av våra samarbetspartners. De är experter inom telefonförsäljning, och nu vill vi ha dig ombord för att tillsammansnå nya höjder.

Vad du kommer att göraDin dag kommer att vara fylld med spännande samtal och möjligheter. Du kommer att ringa upp varmakunder angående en välgörenhet. Du kommer också att ha möjlighet att arbeta mot och överträffa försäljningsmål samt hålla koll på dina framgångar i våra system.Vem vi letar efter:Vi tror att rätt attityd betyder allt. Om du är självgående, har gott humör och älskar att arbeta mot uppsatta mål, kan du vara den perfekta matchningen. Erfarenhet av telefonförsäljning är definitivt ett plus, men vi välkomnar även de som är redo att ta sina första steg in i denna spännande värld.Vad vi erbjuderDu kommer att få en konkurrenskraftig grundlön på 20 000 kr och en riktigt lockande provisionsmodell som belönar din passion och insats. Vi investerar i din utbildning och personliga utveckling och erbjuder en arbetsplats där du kan växa och trivas. Du kommer att omges av likasinnade och positiva kollegor i en miljö där vi uppmuntrar till att bli den personen du vill vara.

      Arbetstider & arbetsplats

      Måndag till fredag, kl. 10:00 till 19:00.

      Centrala Solna

      Anställningen är en heltidstjänst

      Känner du att detta är rätt utmaning för dig? Skicka in ditt CV och personliga brev, och låt oss höra av oss till dig!

      Vid eventuella frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Emil Voxby på emil@submitbemanning.se, eller ringa på 076-724 61 67.

      Om arbetsgivaren

      Arbetsgivare

      Submit Bemanning

      Placering

      Solna

      Kontaktperson

      Submit AB

      Dela jobbannonsen

      Anmäl annons