Jobbsafari är en del avschibsted logo

Valideringsledare

AFRY AB · Uppsala · Ansök senast 1 juni (15 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning


Företagsbeskrivning

AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning

AFRYs affärsområde Food & Pharma är idag en av de tongivande aktörerna i Skandinavien med kunder främst inom läkemedel, bioteknik och medicinteknik.

Vi söker nu dig som är sugen på nya utmaningar inom validering!

Om rollen:

Som valideringsledare hos oss kommer du att ansvara för att leda, planera och genomföra valideringsaktiviteter ute hos våra kunder. Du kommer även få möjligheten att koordinera ett team av valideringsingenjörer. En viktig aspekt av denna roll är att coacha dina juniora kollegor och agera som mentor åt dem (vilket kommer att vara väldigt uppskattat!).

Valideringsarbetet sker vanligtvis ute hos våra kunder och kan utföras på produktionsutrustning eller analysutrustning på labb vid om- eller nybyggnation, allt ifrån hela produktionslinjer till enstaka maskiner eller mindre labbutrustningar. Arbetet kan även ske internt hos oss på AFRY. Du både planerar, dokumenterar och utför DQ, FAT, SAT, IQ/OQ/PQ, alternativt leder valideringar och kvalificeringar (beroende på just din kompetens!). I rollen kan även resor förkomma vid utförande av FAT, såväl inom Sverige som i Europa.


Kravspecifikation

För att lyckas och trivas i denna roll så tror vi att du har följande erfarenheter och kompetenser:

  • 4-årig relevant magisterexamen alternativt kandidatexamen
  • Minst 5 års relevant erfarenhet
  • Du uttrycker dig obehindrat på både engelska och svenska, i så väl tal som skrift.
  • Du har gedigen erfarenhet gällande GMP.
  • Du är självständig, noggrann och gillar att ha koll på alla detaljer. Du är en även en duktig organisatör och bra på att dokumentera.
  • Du är en team player som vill utvecklas i din roll samtidigt som du gärna delar med dig av din erfarenhet till mer juniora kollegor och du tycker om rollen som mentor.

Sist men inte minst; vi tror att du känner igen dig i samt tillämpar våra värdeord (brave, devoted team player) i v. ardagen.

Du kommer att tillhöra kontoret i Solna, Södertälje eller Uppsala. Vi ser helst att du har B-körkort och att du är pendlingsbar, då våra kunder finns i hela Mälardalen.


Ytterligare information

Varför jobba hos oss?

Vi tror att du letar efter en arbetsgivare som kommer att erbjuda dig kompetensutveckling, teamkänsla och roliga uppdrag. Vi förmodar att du presterar på topp när arbetet innehåller intressanta och utmanande arbetsuppgifter och när du får använda din goda kommunikativa förmåga i mötet med kunder och kollegor. Vi vågar även gissa på att du letar efter en trygg arbetsgivare som erbjuder kollektivavtal och bra villkor. Du vill nog dessutom ha en riktigt bra och engagerad chef som tillsammans med dig tar fram en utvecklingsplan som passar just dig och dina personliga karriärsmål.

Något av det vi erbjuder dig:

  • Fast lön och kollektivtal – Trygga komponenter som är en självklarhet för oss!
  • Utfyllnad av lön vid föräldraledighet
  • Stora möjligheter till utveckling genom varierande och spännande uppdrag, tack vare långa relationer med och stort förtroende från våra kunder.
  • En flexibel arbetsmiljö som präglas av stor frihet under ansvar. Detta då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid.
  • Club AFRY – Vår personalklubb med möjlighet till kultur och sportevenemang, bokklubb, stuguthyrning, yoga mm.

Vi jobbar med löpande rekrytering - så sök redan idag, eller senast den 2024-05-31. Vi tar inte emot ansökningar via e-mail. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Kontaktinformation kring rollen:

Petra Larsson, Sektionschef Uppsala

Tel: +46 105 055 442

E-mail: petra.larsson@afry.com


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY AB

Placering

Uppsala

Kontaktperson

AFRY AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons