Jobbsafari är en del avschibsted logo

Valideringsingenjör inom kategorin Healtcare sökes

Valideringsingenjör inom kategorin Healtcare sökes

Nile AB · Ängelholm · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ansökan Valideringsingenjör i din ansökan

Information om ansökan:CV och personlig hälsning

Nile AB är ett ungt och modernt företag som utvecklar och tillverkar skräddarsydda lösningar där vi kombinerar tryck och stansning till produkter som t.ex. biosensorer och wearables. Vi jobbar i en nisch där våra kunder önskar en kreativ samarbetspartner som erbjuder kvalitet och innovativa lösningar. Nile blev i slutet av 2022 förvärvat av Linxens och ingår nu i en grupp med ca 3500 anställda. Linxens förvärvade Nile för att diversifiera sin produktportfölj och för att satsa på Healthcare och IOT. Med några av världens ledande medicinsktekniska företag som kunder så har vi en stabil och starkt växande bas att stå på.

Företaget är ungt i sinnet men har samtidigt mycket erfarenhet och agerar med korta och snabba beslutsvägar. Vi är totalt drygt 75 medarbetare och ständigt växande. Som anställd hos oss upplever man en stark sammanhållning och familjär stämning. Vi månar om personalen och satsar mycket på trivsel. Läs mer om oss på: www.nile.se

Vi ser en mycket ljus framtid inom Nile och därför behöver vi utöka vår verksamhet.

Om tjänsten som valideringsingenjör

Mycket av Niles framgångar och starka marknadsposition bygger på att vi både har en stor teknisk expertis, när det gäller produktframtagning, och att vi är bra på att producera högkvalitativa produkter. Våra produkter är komplexa, oftast helt kundanpassade och framtagna i tät dialog med kunden. Rollen som valideringsingenjör innebär bland annat att ansvara för driftsättning och/eller validering av produkter, system och maskiner och om att gemensamt få säkra produkter och att göra skillnad för slutanvändaren.

Du kommer arbeta i våra egna projektleveranser vilket innebär att arbeta med ett team representerat av produktion, kvalitet, och projektingenjör för att gemensamt leverera ett färdigt projekt till kund. Uppdragens ansvarsområden är exempelvis: Koordinering mellan olika funktioner i projektet. Vara drivande i att finna lösningar där utmaningar uppstår. Leda, koordinera och skriva riskgranskningar. Hålla ihop helheten på valideringen på ett tydligt och strukturerat sätt . Leda avvikelseutredningar. Validering av utrustning och system. Allt gärna utifrån ett medicintekniskt perspektiv och ISO standard.

Tjänsten innebär att du är i daglig kontakt med kunder, leverantörer och interna funktioner (försäljning, kvalitet, inköp, produktion m.fl.). Du bör ha en bra förståelse för vad som adderar kundvärde och vad som adderar värde till Nile, för att på bästa sätt kunna guida och stödja dina underställda genom utvecklingsprojekten. I tjänsten får du lov att vara kreativ, arbeta från ax till limpa med innovativa lösningar, vara involverad i företagets alla delar, leda och utveckla mycket kompetenta och självgående medarbetare och du kommer att ha stor betydelse för Niles fortsatta framgångar.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Ängelholm, men kan innebära resor inom koncernens siter.

Profil

För att trivas i rollen har du ett intresse för teknik och maskiner, du vill gärna arbeta i komplexa produktionsmiljöer och i en roll med flera olika kontaktytor. Du gillar problemlösning, teknik och trivs i en dynamisk arbetsmiljö och har lätt för att lära dig nya saker. Att du gillar att tänka utanför ramarna och arbeta med problemlösning och med det stimuleras av att jobba med utmanande produkter som ställer krav på nya lösningar ser vi som en nyckel till framgång. Du har vana av och trivs att jobba med många kontaktytor både internt och externt (med t.ex. ägare, kunder och leverantörer).

Personlighet

• Som person är du lyhörd, trygg och prestigelös

• Du är en ödmjuk och förstående kollega, men du kan också ställa nödvändiga krav och du är drivande

• Du är kommunikativ

• Har förmåga att överblicka helheten och prioritera, snarare än detaljfokuserad

• Är ansvarstagande med konsekvenstänk och förmåga till att fatta beslut

• Arbetar strukturerat och är organiserad

• Lätt för att föra faktabaserade och logiska resonemang

Kompetenskrav och erfarenhet

• En relevant akademisk examen inom exempelvis maskin-, kemi-, bio-, medicinteknik, Six Sigma eller motsvarande

• Stor teknisk förståelse för utvecklingsprocesser och framtagning av industriell produkter

• Tidigare erfarenhet från en roll som exempelvis valideringsingenjör, projektingenjör, kvalitetsingenjör eller liknande

• Noggrann med fokus på kvalitet och kännedom kring ISO-standarder (gärna ISO 13485)

• Goda kunskaper i produktionsteknik

• Flytande svenska och engelska i tal och skrift

• God vana av officeprogram och dokumentering

Önskvärd erfarenhet

• Erfarenhet av medicinteknisk industrin

• Validering av automatiserade processer

• Vana att arbeta i internationell miljö

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast; dock senast 30e april 2024. Vi ser fram emot ditt CV och personliga hälsning mailad till HR@nile.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nile AB

Placering

Ängelholm

Kontaktperson

Nile AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ansökan Valideringsingenjör i din ansökan

Information om ansökan:CV och personlig hälsning

Dela jobbannonsen

Anmäl annons